fimo!

La setmana passada el Grup de Joves de l’esplai van fer figuretes de fimo. El fimo és una plastelina que quan la poses al forn es queda amb la forma que se li ha donat. I es poden fer figuretes com aquestes:

 

fimo 1

fimo 2

fimo 3

 

Bé, doncs ja ho veieu, aquests són els resultats després d’haver-les posat al forn. Sembla màgia eh! Doncs no, això és molt però que molt més senzill, us ho dic jo (el Mag Fistandàntilus). Fins i tot un esquirol ho podría fer… amb l’ajuda dels seus pares o monitores és clar!

Ja podeu fer collarets i omplir les estanteries de l’habitació amb més figuretes! Però Joves, haureu de pensar en endur-vos-les a casa dissabte vinent, que no poden desaparetre soles de l’esplai!

Per cert, aquest material és força famós i si cerqueu fimo al google hi trobareu de tot. Una altra opció interessant és cercar fimo al flickr. Podeu anar-hi directament fent clic aquí. Fins i tot hi ha grups especialitzats en aquest material, en aquesta afició… tot un món per descobrir.

2 thoughts on “fimo!

  1. Som Els Millors!!! ha dit:

    Els Joves s’ho passen millor que la canalla a l’esplai!!
    I què són maques les figuretes que van fer!!

    A veure si sabem que fan la resta de grups!!

    M'agrada

  2. fchoneta ha dit:

    Hola, jo també vaig a un esplai i ens ho passem pipa!
    Sabeu treballar en equip?
    nosaltres sí som els millors, weno, k sabeu fer figuretes de plastelina i jo sóc famós a la meva ciutat per saber fer figuretes. si voleu algun dia ens veniu a veure, som d’ARBECA (lleida).
    adew.
    fins aviat.

    M'agrada

Deixa un comentari:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.