L’Esplai Natzaret a la ràdio

Tenim notícies fresques. Les telecomunicacions es propaguen a l’esplai més ràpid del que triga la Reina Guàriön en cruspir-se 100 dotzenes de prunes! I ara toca anar a la ràdio. Prepareu-vos per les pròximes aventures d’aquests monitors/es, que mai se sap amb què poden aparèixer. De moment, aquest divendres dia 5, la Pilar, la Sílvia i el Manel sortiran en antena parlant de l’esplai. Això serà a partir de les 22h per Ràdio Estel.

Aquí teniu unes fotos del dia de la gravació:

Ràdio Estel 1

Ràdio Estel 2

Bé, Pilar, Sílvia i Manel, esperem els vostres comentaris. Volem que ens expliqueu com va ser l’experiència! Què ens espera divendres a la nit??!

7 thoughts on “L’Esplai Natzaret a la ràdio

  1. Manel ha dit:

    Estàvem nerviosos al principi però poc a poc ens vam fer amos del micròfon i vam explicar lo bé que ens ho arribem a passar a l’esplai!! Crec que la nostra entrevista reflecteix la tasca que duem a terme a l’esplai!

    Bé, el millor serà que la sentiu aquesta nit!

    M'agrada

  2. Josep Garro ha dit:

    Manel,Silvia, Pilar…. Sinceramente felicidades. Os estais explicando de forma genial. Perfecto la descripción de acividades, el resaltar la transmision de los valores del esplai…………….. y la participación de todos. Hasta de los padres.

    M'agrada

  3. Quim ha dit:

    Jo també vull felicitar-les/lo, doncs trobo que l’entrevista va ser interessant i que van estar fantàstics. Va ser molt divertit, curiós i maco.
    ENDAVANT!!!

    M'agrada

Deixa un comentari:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.