Com molen els campaments!

Hola de nou.

Ja tornem a ser aquí. Sí, jo també. Us pensàveu realment que el que s’ha dedicat a escriure coses de les colònies i campaments era jo? No home no, era un imitador. Al Bosc de Brocelaina, on hem estat aquests dies amb els Guineus, Isards i Joves de l’esplai, hi ha un grup d’imitadors molt bons i molt voluntariosos. Adopten ràpidament els rols que els hi demanen. Jo vaig demanar a un d’aquests que es dediqués a fer d’administrador del bloc, fent-se passar per mi, i així he pogut viure més d’aprop això dels campaments.

Abans de parlar-vos dels campaments, us faré uns regalets, unes coses que m’han dit que us deixés.

De part del Friki del Bosc: el joc de cartes del Harry Potter: normes, cartes 1, cartes 2, cartes 3, cartes 4, cartes 5 i cartes 6. No neu amb presses… que les coses bones es fan esperar. Us prometo que amb pocs minuts ho podeu descarregar tot. Només us faltarà imprimir (no ho proveu en blanc i negre!), retallar i comprar unes fundes d’aquestes (0,80€ un paquet de 100 fundes a la Central de Jocs: c/ Batista i Roca 2, a Les Corts, entre Numància i Nicaragua, just per sota la Travessera). Recordeu que cada carta té dues cares, una de cada color.

De part dels monitors/es: la Gran Guia de jocs del Bosc de Brocelaina, del Regne de Murdündrain, de la segona era dels Papalagi… i unes rises!!!

De part de l’Antonio “el curras”: les fotos de campaments al grup Meranges 2009. Necessiteu un login i un password per poder-les veure. Si heu vingut de campaments feu un cop d’ull al vostre e-mail. Si no hi trobeu res, poseu-vos en contacte amb els monitors/es: esplai_natzaret@hotmail.com. I com ja hem rebut més fotos, i més que en rebrem, aquí teniu un enllaç al grup Meranges 2009 Expansion, on hi anirem afegint totes les que faltin.

De part de la Fada Molsosa: el mapa del terreny d’acampada.

De part de Tuiavii de Tiavea: Els Papalagi: la introducció del llibre.

De part de l’Alcalde de Meranges: S’ha prohibit jugar als gronxadors fins a nou avís.

De part de l’Avi Guineu: Quan vulgueu us passeu pel Bosc de Brocelaina i us fai un passafulards!!

De part dels improfighters: l’Orpinell ha mort!! Això és gravíssim!!!

De part del lolo de l’esplai (que no el Manel): Como dice el hermano bedolla, quitate la venda ya que los tiempos de la rumba te dicen escucha y piensa…

De part de la moderna: Jopetas, com sus envejo!!!

De part de l’Amant dels Clàssics: Han mort al tubercle!!! Se sospita d’una colla de tubercles de colors…

De part del Malo del Bosc: Com és possible que sent el Malo del Bosc no hagi sortit més jo!!! Si no fos perquè visc aquí, cremaria el bosc ara mateix!


Meranges 2009 019

Meranges 2009 058

Meranges 2009 163

Meranges 2009 161

Meranges 2009 330

Meranges 2009 012

Meranges 2009 022

Meranges 2009 052

Meranges 2009 066

Meranges 2009 077

Meranges 2009 114

Meranges 2009 118

Meranges 2009 126

Meranges 2009 186

Meranges 2009 199

Meranges 2009 275

Meranges 2009 319

Meranges 2009 396

Meranges 2009 424

Meranges 2009 091

Meranges 2009 Expansion 1 (34)
 

I ara, voleu que us parli dels campaments? Realment? Crec que el millor que es pot fer és viureu-ho en persona: hi ha tantes coses per explicar que no acabariem mai. Ens veiem aviat.

 

6 thoughts on “Com molen els campaments!

  1. ThoroN ha dit:

    Com molen els campaments però sobretot com es troben a faltar!!!

    M’he enganxat a “Manel”, sobretot a la “en la que el bernat se’t troba”

    Falten les fotos de les excursions de joves (crec)

    Apa, bon estiu i ens veiem al setembre-octubre si em deixeu clar!!

    Aquí us deixo una reflexió:

    “En lo que respeta a mi regreso a la civilización, no creo que se produzca pronto. Todavía no me he cansado de los espacios salvajes; al conrario, cada vez estoy más entusiasmado con su belleza y la vida de vagabundo que llevo. Prefiero una silla de montar antes que un tranvía, el cielo estrellado antes que un techo, la senda oscura y difícil que conduce a lo desconocido antes que una carretera de asfalto, y la profunda paz de la naturaleza antes que el descontento que alimentan las ciudades. ¿Me culpas de que siga aquí, en el lugar al que siento que pertenezco y donde yo y el mundo que me rodea somos uno? Es certo que añoro la compañía inteligente, pero hay tan pocas personas con quienes compartir las cosas que tanto significan para mí que he aprendido a contenerme. Me basta con estar rodeado de belleza. Creo que nunca podré echar raíces.

    A estas alturas he buceado tanto en las profundiadades de la vida, que preferíria cualquier cosa antes que tener que conformarme con una existencia sin emociones.

    Hacia rutas salvajes – Happiness is only real when is shared

    M'agrada

  2. Mag Fistandàntilus ha dit:

    Falten les fotos de les excursions de joves (cert). Però aviat hi seran. Ara són les úniques que falten. Fins ara, al grup “Meranges 2009 Expansion” hi havia les fotos de les excursions de Guineus i les d’Isards. Ara també hi ha les dels monis, que van fer al mes de juny a Meranges (als cims dels Bony Manyer i la Carbassa entre d’altres). Han passat per davant de les de Joves, em sap greu. Però ja se sap: el que és bo, es fa esperar.

    Ens veiem aviat, ThoroN.

    M'agrada

Deixa un comentari:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.