Festa 25è aniversari Esplai Natzaret

Exposició i Festa dels 25 anys de l'Esplai Natzaret

salt d’inici
Ei, escolteu tots:

Del 29 d’octubre al 6 de novembre, ambdós inclosos, podeu visitar l’exposició dels 25 anys de l’Esplai Natzaret, al claustre del col·legi. És encara més gran que la que vam muntar a Castell de l’Areny, a l’excursió del 25è, i entrar-hi és el millor que podeu fer per sentir-vos, per uns instants, molt a prop de l’esplai i del que ha sigut, és i serà.

I dissabte 7 de novembre hi ha festa a la Plaça Concòrdia! I no és una festa qualsevol, perquè l’Esplai Natzaret fa 25 anys i ha muntat una festassa!!!

  

Voleu fer-la encara més gran? Doncs, preneu nota:

1) Feu un cop d’ull al cartell de la festa.
2) Apunteu-vos la data i l’hora i reserveu-vos-ho.

3) Aviseu a tothom que conegueu. Feu córrer el cartell. Envieu mails, sms, truqueu, poseu-ho al facebook, al twitter, als vostres blocs. Passeu-vos per l’esplai i us donarem cartells, si voleu!
4) Convenceu a tots els vostres amics i coneguts perquè vinguin, doncs és un festa on tothom hi és convidat, hi ha diversió i espectacle per tots els gustos i totes les edats. És gratuïta, és en dissabte i el metro és molt a prop i obert tota la nit, en una preciosa plaça del centre de Les Corts. I perquè serà una festa única, especial i irrepetible.
5) Feu un cop d’ull a la pàgina web de la festa i segur que sortiu de dubtes: Festa 25 anys

Afegir, pels més propers a l’esplai, que també serà un espai de retrobament d’antics monitors i nens de l’esplai, doncs encara serem més que els 107 que vam ser a l’excursió del 25è. I també de retrobament amb els altres esplais, agrupaments, colles vàries i associacions del barri.

      salt

A més us donarem berenar i vendrem samarretes, entrepans i begudes. Tots els que vulgueu donar-nos un cop de mà digueu-nos-ho, que ho tindrem en compte i aviat us direm el què.

Aprofitem per recordar que a l’exposició dels 25 anys de l’esplai, podreu veure totes les samarretes dels 25 anys d’esplai, inclosa la del 25è, que ja estem venent i sobre la qual podeu descobrir colors, formes i maneres d’aconseguir-ne una, aquí: samarretes del 25è!!!

   salt

Ens veiem aviat,
els monitors i les monitores de l’Esplai Natzaret.

PD: Sou molts els que ja ens heu dit que vindríeu: moltes gràcies, ens veiem aviat!!! Recordem als que vingueu en grup, que si ens podeu dir quants sereu millor que millor.

PD2: Per tots aquells que vau venir a l’excursió del 25è, sapigueu que la pàgina web no ha mort. Hi hem afegit els canvis, algunes primeres impressions, molts agraïments i sobretot: hi anirem penjant fotos!!! I us posem diferents opcions perquè ens pugueu fer arribar les vostres. Us recordem que, si voleu, podeu deixar comentaris, i també que nosaltres anirem penjant les fotos escanejades a la pàgina 25è aniversari de mica en mica.

salt

7 de novembre a Plaça Concòrdia

salt

4 thoughts on “Festa 25è aniversari Esplai Natzaret

  1. vic ha dit:

    felicitats!
    moltes felicitats a tots els monitors per fer possible aquesta macro celebració d’aniversari d’excursió, exposicions i gran festa final.
    moltes gràcies per la vostra dedicació, per les vostres ganes, per les vostres anades d’olla, per tot el vostre treball i per fer possible aquest retrobament de gent unida per l’esplai.
    realment sou els millors, com diu sovint en manel…
    ha valgut la pena el vostre gran esforç!
    molts ànims i coratge per seguir endavant amb aquesta magnífica tasca!
    gràcies un cop més.

    M'agrada

Deixa un comentari:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.