Fotos de campaments!!

Aquí us deixem algunes fotos de campaments. Encara en penjarem algunes més. Si voleu saber més coses sobre les fotos de campaments llegiu l’entrada anterior, és a dir, la següent en ordre de lectura. Si voleu comentar les fotos, ho podeu fer deixant comentaris. Deixarem alguns exemples.

Vall d'Ora 2010 216

Vall d'Ora 2010 217

Vall d'Ora 2010 267

Vall d'Ora 2010 275

Vall d'Ora 2010 287

Vall d'Ora 2010 291

Vall d'Ora 2010 294

Vall d'Ora 2010 300

3 thoughts on “Fotos de campaments!!

  1. Mag Fistandàntilus ha dit:

    Tota una novetat l’Emma Paparrusca aquàtic!! (foto 3). Aquest any hem fet unes quantes activitats aquàtiques, com les Olimpíades aquaticopiratils, o el Macarriu (aquell joc de nit qua van fer els Joves, que creuaven el riu passant canons, o una cosa així… és diu Macarriu perquè és un joc tipus macarroni, però que es juga al riu).

    Al riu també ens hi hem banyat i dutxat (a la riba) i fins i tot hi hem rentat plats i roba (a la riba) i hi hem vist serps d’aigua. També l’hem remuntat fins on hem pogut (per les dues bandes) i hem pogut nadar-hi i gaudir dels jacutzis (o com se diguin). També hi hem vist gripaus i s’ha repartit JUSTÍCIA!!!

    En resum, s’ha agraït que l’aigua estigués una miiica més calenta que a Meranges…

    M'agrada

  2. Karl Rice, l'explorador anglès, la Moderna del Bosc i l'amiga de Fuyur... en cap cas el Mag Fistandàntilus (bé, en alguns casos sí, però no aquest)) ha dit:

    jajajajaj L’Emma Paparrusca aquàtic mola però nosaltres vam fer un pata pata a la piscina i vamoos triumfant totalment!! Estic a favor de patentar les danses a qualsevol lloc on hi hagi aigua!!

    M'agrada

Deixa un comentari:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.