Campaments en marxa!

Els campaments ja estan en marxa… i sí, de moment tot va bé!

Després de carregar l’autocar i acomiadar-se de pares i mares, els nois i noies, monitors i monitores de campaments ja eren de camí al terreny d’acampada, que enguany, com ja sabeu, cau per allà sota Castellar de n’Hug (aquell poble que té cinc forns de llenya amb croissants desmesurats).

Encara no tenim fotos del campament. Aquí us posem algunes fotos del terreny d’abans de pujar-hi. Fins i tot d’abans de muntar-hi els lavabos, tendal, carpes, tendes de material… Ja veureu com ha canviat la cosa! Sobretot perquè ple de gent és molt més maco i té més vida!

Val a dir que de vida ja n’hi havia abans esclar, de fet està ple d’insectes preciosos, maduixetes i tota classe de flora i fauna! Esperem que la respectin com cal i que tots plegats aprenguin a conviure plegats i compartir l’espai aquests catorze dies.

Per cert, ens han dit que van tenir un fort aiguat la primera nit, però sembla que no s’han mullat massa. La vida a campaments ja té aquestes coses. Han passat la primera prova per comprovar si han plantat bé les tendes!

Us seguirem informant! I recordeu, si no diem res, és que tot va bé!
Feu un cop d’ull als comentaris. Anirem afegint informació amb comentaris fins a la propera entrada!

 

terreny castellar de n'hug 4

Aquest és el prat d’abaix del campament (una part).

 

terreny castellar de n'hug 3

Aquí, ara mateix hi ha un tendal, un parell de carpes, taules, bancs, nens i nenes dinant i aquestes coses.

 

terreny castellar de n'hug 1

Aquest prat molt verd és la zona de tendes.

 

terreny castellar de n'hug 5

El riu Llobregat passa vorejant el terreny.

 

terreny castellar de n'hug 2

Costa d’imaginar però aquí a mà esquerra hi ha uns lavabos!

 

9 thoughts on “Campaments en marxa!

  1. Mag Fistandàntilus ha dit:

    Malauradament, no tot són bones notícies. Avui en Pere Vergés ha de deixar el campament per culpa d’un esquinç. Aquest vespre el van a buscar.

    Per això diem que, tranquils, que si no rebeu notícies dels de campaments és que tot va bé.

    Molts ànims i suport al Pere!!

    M'agrada

  2. Mag Fistandàntilus ha dit:

    Sí, el lloc és preciós. I els voltants també.

    Per cert, es veu que el Pere s’ha fet l’esquinç jugant a futbol. Ai, el futbol, quins mals moments ens fa passar a vegades.

    També diuen que fa una mica de fred. Però segur que van tots ben preparats. No sé si els Isneus hauran fet la remuntada de riu avui o l’hauran deixat per més endavant…

    Demà els Joves fan una excursió de matí i tarda. Divendres serà el torn dels altres dos grups.

    M'agrada

  3. Mag Fistandàntilus ha dit:

    Ens confirmen des de la central de dades que els Isneus han fet la remuntada de riu i que ha estat molt xula. I els joves també l’han feta! Han trobat un bon lloc per banyar-se.

    Demà al matí pugen els de colònies! Aviat podrem veure fotografies!

    M'agrada

  4. Mag Fistandàntilus ha dit:

    Hem trobat un missatge amagat dels de campaments, que van escriure abans de marxar. Diu així:

    Repassem la llista:

    Terreny llest, bosc verd i frondós preparat, lavabos fets, tendal al seu lloc, activitats programades, excursions pensades, motxilla feta, fulard enrotllat i el més important… nens apuntats!

    Senyores i senyors, nois i noies, nens i nenes ja ho tenim tot llest. Demà marxem i ens esperen 14 dies fantàstics i meravellosos envoltats de natura i amics, segur que ens ho passarem molt i molt bé.

    Fins aviat!

    M'agrada

  5. Marta Fandos ha dit:

    Eiii, això de tenir-nos tan ben informats està molt i molt bé (per nosaltres, els pares i ….. pels avis, que no deixen de preguntar per la canalla …!!! ).
    Gràcies per l’esforç.
    Una forta abraçada i molts ànims pel Pere (l’any que ve serà millor)
    David i Marta

    M'agrada

  6. La moderna del bosc ha dit:

    Hola hola!!

    Veig que per aquí esteu molt però que molt informats, que fuerte que fuerte! Jo que volia explicar coses ja que baixava, però aquest mag no es deixa detall…
    Però el que no pot fer és explicar-ho en primera persona com jo, així que, aquí va:

    Pel que fa al terreny molt bé, molt bonic i molt verd. Estem aprenent a conviure amb els “bichejus” que volten per allà i ja gairebé no cridem ni sortim corrents quan s’acosta una abella. I el riu… una mica fred però sempre va bé després de córrer.

    Les activitats, des del meu punt de vista és clar, són molt divertides i els nois i noies s’ho estan passant molt bé! Avui el Joves han anat d’excursió i NO HA PLOGUT!!!

    Els Isneus i Guineus ens hem quedat al terreny. No m’he enterat gaire del que feien els Isneus però els Guineus hem estat bucant un mapa del terreny i per la tarda hem fet una cursa d’orientació. S’ha de dir que l’haurem de tornar a fer ja que dos dels tres grups s’han perdut!!! Sort que no estaven gaire lluny… aish quins caps!

    Però per cap el meu… jo volia portar fotos però m’he deixat la càmera… Així que haureu d’esperar una miqueta més per veure com ens va!

    I aquí ho deixo!
    Moltes gràcies Fistan per informar-los tan i tan bé!
    I moltes abraçades als pares, mares, avis, avies, germans i germanes… de part dels nens!

    Carla

    M'agrada

  7. Mag Fistandàntilus ha dit:

    No, no ho puc explicar en primera persona… Però ho puc explicar, que ja és molt per la meva edat!!!

    A més, hi ha moltes coses que jo no faig ben bé “en persona”… allò de ser un mag té les seves rareses. Però quan vull estic “al loro”, gràcies al meu estimat Pepitu!!

    Que per cert, m’ha informat dels punts d’interès de l’excursió d’ahir dels joves: Castellar de n’Hug, la cova de la Tuta i les fonts del Llobregat.

     

     

    També m’ha fet arribar una exclusiva! És possible que avui arribin fotos de campaments a mans més digitalitzades… Si és que es pot dir així… És a dir, que sembla que potser sí que aviat veure imatges amb gent embrutant el paisatge! Vull dir… endolcint el paisatge!

    Esperem que avui Isneus i Guineus no es perdin…
    Fins aviat!

    M'agrada

Deixa un comentari:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.