Ens acomiadem de la Momo i en Damià!

Durant els últims dies els Dofins i les Dofines van aconseguir derrotar el misteriós Banc del Temps, juntament amb el retorn d’en Damià, l’amic de la Momo. En Damià va ser segrestat pel Banc del Temps on es va convertir en home gris, l’objectiu dels dofins era trobar la manera de tornar en Damià a la realitat, ja que era inconscient dels seus actes a causa del Banc del Temps. Entre tots vam decidir fer un plà secret per alliberà en Damià, creient però sense estar segurs de què ho podiem fer treient-li l’americana que portava d’home gris. Amb molta cura i il·lusió els dofins li van treure l’americana juntament amb l’ajuda de la Cassiopea, la tortuga màgica de la Momo. Així en Damià va tornar a ser ell, amb les seves virtuts i defectes. Tots estàvem molt contents!

L’últim dissabte d’aquest trimestre els dofins vam rebre una bona visita, la Momo i en Damià van presentar-se a l’esplai molt contents i amb ganes de jugar. L’Andreu, el monitor, els hi va dir que vinguessin a gaudir un dia d’esplai, ja que no els tornaríem a veure. Els dofins encantats de què vinguessin els van ensenyar com era UN DIA NORMAL D’ESPLAI NATZARET.

Alliberem en D'Amia

Per començar aquest dia tan alegre i intens, el què vam fer va ser una reflexió sobre la sorra i el cactus, amb la finalitat de compartir opinions i debatre el tema. Els dofins van participar activament i fins i tot els personatges convidats! Però amb tanta reflexió, els dofins tenien ganes d’ensenya’ls-hi aquells jocs tan divertits i moguts.

Un cop acabada la reflexió, la Momo i en Damià els hi van proposar una activitat tranquil·la. Es van separar en grupets petits per fer una notícia descrivint el Centre d’Interès d’aquest trimestre, què havíem fet, a qui havíem conegut, etc. Després les penjaríem al blog! A continuació, algunes notícies fetes pels dofins amb moltes ganes:

dofins noticia2

dofins dibuix3

dofins noticia3

Seguidament, els dofins estaven ben preparats per passar la resta de la tarda ben activa! Vam tenir l’oportunitat d’ensenyar a jugar a la Momo i en Damià. Entre tots vam decidir fer uns quants jocs com l’aranya, el pi, el mocador,… Així va ser, com vam compartir jocs moguts i divertits entre tots! Finalment, per acomiadar-nos de la Momo i en Damià vam fer unes danses típiques com la guandanchú. Els dofins i les dofines els hi van desitjar molt bona sort i els hi van fer saber que sempre podrien comptar amb ells, ja que tots junts som més divertits i millors!!

adeu MOMO I DAMIÀ

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.