Bona nit!

Per fi he trobat una estona per poder escriure-us amb tranquil·litat i donar-vos la meva més sincera enhorabona.

Primer de tot us vull felicitar perquè diumenge va ser un GRAN dia, retrobar-me amb monitors i monitores amb qui he fet esplai, pares i mares de quan jo era monitora, nens i nenes a qui he fet de monitora va ser molt bonic i emotiu.

Segon us vull fer palès que sóc molt feliç que l’esplai estigui en tant bones mans, perquè sí.. està en les millors mans que em podria imaginar…

Molts de vosaltres no em coneixeu, potser tampoc heu sentit a parlar de mi.. de fet només al Gerard, a l’Aina i la Cristina els hi he fet de monitora, però us he de dir que durant els 8 anys que vaig fer de monitora molts d’ells només érem 4 (la Sílvia, la Laia, el Quim i jo…) i va ser una època en què l’esplai era una part molt important de la nostra vida ja que passàvem moltes hores junts perquè aquest projecte que era l’esplai seguís endavant…(us he de dir que va ser difícil ja que era una època en què hi havia molt pocs nens i nenes… però vam aguantar!!! perquè les ganes eren més fortes).

Vam poder deixar l’esplai gràcies als joves que van passar a fer de monitors (el Víctor, l’Andreu, el Lluís, la Núria, el Bernat, el Martí i l’Aleix) juntament amb tres monitors més que es van implicar molt en el projecte (la Leyre, el Manel i la Carla) i veig que ells/elles van deixar l’esplai també en bones mans, les vostres.

Ja per acabar vull donar-vos les gràcies per l’exposició, el carinyo que veu posar perquè totes les etapes de l’esplai estiguessin presents i us he de dir que vam estar mirant i recordant vells temps amb molta alegria, veure cartells, fotografies, activitats, records i moltes altres coses; també vaig gaudir molt de l’espai dedicat des del 2011 fins a l’actualitat en què els nostres joves (ara exmonitors) ens van explicar els jocs, activitats i excursions que feien i feu i vaig flipar de com es curraven i us curreu els centres d’interès, les activitats i els grans jocs (ens deveu al Quim i a mi un gran joc dels vostres perquè són brutals!!!!)

Doncs això, que moltes gràcies i moltes felicitats perquè ho esteu fet increïblement genial!!!!

Una abraçada molt forta

Pilar