|  Excursió 35è  |  Festa 35è Pregó 35è  |  Exposició 35è  |
|  Marxandatge 35è  |  Cançó 35è  |

“L’any 2019 l’Esplai va celebrar els seus 35 anys. Tot i que el 35 no és un número rodó, vam viure un munt d’emocions i records concentrats en un any inoblidable. A continuació podeu fer un viatge en el temps i esperem que, com a nosaltres, us torni la emoció d’aquelles dates.”

Estem a inicis del 2019 i la maquinària per celebrar el 35è ja fa uns mesos que rutlla. Si bé és veritat que l’aniversari és a l’octubre d’aquest any, nosaltres celebrem el 35è curs; perquè fa 35 anys que fem Esplai, i perquè sempre ens ha agradat fer-ho així.

Fa 10 anys dèiem que és tradició a l’esplai celebrar anys, un cop de cada 5, i aquell any tocava. I ara, torna a tocar. Sí, perquè aquestes celebracions que fem un cop de cada 5, sempre cauen quan l’esplai fa anys múltiples de 5. Així queden una mica repartides… Es veu que és força comú fer-ho així…

La qüestió és que per començar a moure tot això i anunciar als 4 vents que en fem 35, vam decidir enviar una carta a les famílies de l’esplai, aprofitant el correu electrònic s’ha arribat a moltíssima gent, però hi ha algunes i alguns afortunats dels que tenim la direcció física que també l’han rebut en paper.

La carta deia quelcom així:

En fem 35.jpg

I després d’aquesta carta van començar arribar totes les celebracions!

Primer vam fer una excursió tot un cap de setmana amb famílies, amics i la canalla de l’Esplai, on vam fer diferents jocs, vam visitar una exposició que mostrava tots els aniversaris de l’Esplai i vam fer moltes i moltíssimes danses!

Com ens va saber a poc, també vam fer una festa a la plaça de Can Rosés, on van venir no només les famílies i els infants d’aquesta gran família sinó també les colles tabaleres i de foc, i altres educatives del barri! Allà vam fer un pregó que recordava la història de l’esplai, i sobretot els últims 5 anys, i vam viure un intens dia de jocs, retrobaments i música.

I parlant de música, també vam fer una cançó per explicar i expressar tot el que és per nosaltres l’Esplai!

També per recordar-ho al llarg dels anys, vam fer unes samarretes i dessuadores xulíssimes, de les quals vau participar en la decisió del disseny, tot i que finalment ens vam decantar per aquest!