blogicon

Si esteu en aquesta pàgina és que ja coneixeu el blog de l’esplai. És una pàgina web on anem penjant el que fan els infants i joves acompanyant-ho amb algunes fotos, i on també es pot trobar informació general de l’Esplai.

Recordeu que us podeu subscriure posant el vostre mail al final de la pàgina i rebre així al vostre correu cada cop que fem una nova entrada! Ah! I podeu remenar tant com vulgueu, l’armari de l’esplai és ple de coses!


FacebookIcon

L’Esplai també disposa d’un compte de Facebook, on informem de les coses més importants, de les actualitzacions del blog, pengem fotos quan estem d’excursió i compartim coses que poden ser del vostre interès. Feu-vos amics nostres!

Per estar a l’última de tot el que pengem poseu que el Facebook us mostri primer les nostres notícies! Per fer-ho heu d’anar a la nostra pàgina i seleccionar el desplegable que hi ha a la part dreta de la portada.


Instagram_logo_2016.svg

En el nostre instagram podreu conèixer millor el nostre dia a dia, assabentar-vos de quan pengem noves entrades al blog o informació dels actes especials del barri en els quals l’esplai participa.

Seguiu-nos per no perdre-us res!


flickricon

També tenim un compte de Flickr on pengem les fotografies que fem a l’esplai. Allà podreu trobar totes les fotos que fem, i que la majoria no estan al blog, dels dies d’esplai normals i de les excursions, a més, també podreu descarregar-les en bona qualitat.

Podeu entrar-hi des d’un compte de l’esplai que ja està fet (per fer-ho contacteu amb nosaltres i us facilitarem l’usuari i la contrasenya). També podeu fer-vos un compte de Yahoo per poder entrar al Flickr i enviar-nos una sol·licitud d’amistat!