Excursió 30 aniversari

Sembla mentida la quantitat de tresors, no tresors, coses valusoses, objectes, fulls, llibres i perquè no “porquerietes vàries” que es poden acumular en cinc anys.

Al 2009, quan celebràvem el 25è aniversari, vam treure a la llum tota una pila de coses de la història de l’esplai, vam demanar a tothom que pogués que ens portés objectes i en aquesta crida va sortir una mica de tot. Cinc anys més tard, ho hem tornat a fer.

Semblava que no podia sortir molta més cosa del que ja teníem però el no us podeu imaginar tot el que s’acumula a l’esplai (si veniu a visitar la sala, veureu que no és tan gran)! Però clar, 10 cartells més de les colònies i els campaments, 5 cartells dels cursos d’esplai, cap grossos, disfresses, fotografies, jocs, cartolines, més fotografies… Donen per molt i a nosaltres, Li podeu preguntar al Víctor, no ens agrada llençar res!

Per això, quan vam marxar d’excursió cap a Santa Maria del Roure, vam decidir endur-nos-ho tot! I encara sort que no vam agafar les tendes i els bancs o fins i tot els lavabos de campaments, perquè si no, haguéssim deixat l’esplai ben buit!

El dia abans de marxar es sentien crits dient: agafa la manega!!! I d’altres: les olles, les olles i un fogonet!! Alguns més esceptics, ens preguntàvem perquè voliem les olles quan a la casa no pensàvem cuinar, però clar… A l’exposició ha d’haver-hi una mica de tot no? No vam trobar una forma millor de representar l’intendència!

El resultat? Una sala plena de records esplaiencs! Va quedar molt maco la veritat! I a la sala del costat? Un projector que anava passant fotografies dels diferents anys!

Va rebre un munt de visites i tots van quedar encantats, tan, tan, tan, encantats que ens replantegem si tornar a fer-la al cole! Ja en parlarem i si passa us informarem però per ara us deixarem amb un recopilatori de l’exposició!

Excursió 30 aniversari

Excursió 30 aniversari

Quin goig fan els capgrossos eh? Recordeu que amb aquest pop pirata de vuit potes vam aconseguir guanyar el premi a la rua del carnaval!

Excursió 30 aniversari

Excursió 30 aniversari

I la de plànols i dibuixos diferents que hem fet per les colònies i els campaments, no es podien quedar a casa! Ni tampoc el cap de vaca del que estem tots molt orgullosos, l’Andreu més que ningú!

Excursió 30 aniversari

Excursió 30 aniversari

Excursió 30 aniversari

Quantes coses eh? La sala, que ja era força gran estava super apretada, penseu que hi havia cartells penjats a les llums i tot! Però no us podeu imaginar el què semblava quan va entrar-hi tothom i totdon! I els monitors i monitores? Doncs, molt satisfets amb la feina feta! Clar que sí!

Excursió 30 aniversari

Ja veieu el Martí no es va poder estar de marcar-se uns bailoteos i tot amb el 30!

Excursió 30 aniversari

Excursió 30 aniversari

Excursió 30 aniversari

Excursió 30 aniversari

Excursió 30 aniversari

Excursió 30 aniversari

A l’hora de recollir vam acabar amb les bosses ben plenes, sort que teníem un magnífic autocar on hi cabia tot perquè sinó ens quedem allà amb tots els trastos!

Esperem que amb aquestes fotos pugueu haver vist una mica com va anar l’exposició, com ja hem dit, us informarem si en tornem a fer una a l’escola. El Pare Pedro ens va estar insistint!