Avís per navegants: Esteu en aigües que pertanyen al Regne de Murdündrain, que com podeu veure (just aquí sobre) es troba en una illa ben verda i bonica. Us recomanem que atraqueu els vostres vaixells i deixeu de navegar: els voltants del Regne de Murdündrain són un tresor que val la pena bussejar.

Sota aquesta eterna posta de sol, en les infinitament profundes aigües d’aquest mar, hi podeu trobar molts tresors – esperem que no us ofegueu en l’intent -. Per cert, no ens hem presentat, nosaltres som els autors del blog:

MAG FISTANDÀNTILUS

MAG_FISTANDANTILUS

Jo sóc el mag més poderós del regne de Murdundrain i el més gran de tots els mags, per això vaig accedir a crear un blog per l’esplai més aventurer de la última era. És tot un repte, és un esplai molt exigent, però m’ho estic passant teta. Espero que us agradi i que no us importi que jugui amb el decorat.

ESPLAI NATZARET

ESPLAI NATZARET

Jo sóc l’ESPLAI EN SÍ MATEIX, l’esperit esplaienc del natzaret. He decidit prendre forma i lloc aquí. El Mag Fistan és gran, però és millor no treure-li un ull de sobre… I aquí m’hi sento molt a gust. En Fistandàntilus m’ha deixat crear el meu propi mural de fotos a la web. Bé, l’ha creat ell però d’això me’n encarregaré jo! Així com vetllar pel bon funcionament del blog. No sóc l’únic esperit que corre per aquí, ni el mag és l’únic personatge que ha decidit aparèixer per aquí:

Fent companyia al mag també pot ser que hi trobeu la Fada Molsosa i la Reina Guàriön (la rrreina de les prrrrunes!!). La fada viu al Bosc de Brocelaina, i la reina al Castell dels Destins Encreuats (al Regne de Murdundrain). Mentre que la fada viu feliç i contenta amb les floretes al bosc, la Reina Guàriön és la primera en despertar a tot el regne. I no para mai! Hi ha qui dubte que dormi realment… Ai, i també trobareu a l’Avi Guineu!!! L’avi és l’amistat en sí mateixa, és pacient, sensible i honesta. Sí vès, és una guineu que val molt! Però és força esmunyadissa i costa de veure. Diuen que se l’ha vist en alguns campaments. Ah, i és molt generosa tot i no tenir un gènere definit – tret que per cert, comparteix a la Reina Guàriön -.

      Bon dia al Regne de Murdundrain      

També corre per aquí l’esperit Som Els Millors!!! És l’esperit de la superació, tant personal com grupal. És la canya. A vegades el reconeixes en algun concert, brillant sobre la resta. És un jefe (i ens va ajudar a guanyar un premi al Carnaval). Ben al contrari, el Tubercle Ultratòmic no brilla per les seves qualitats, però és a prop quan el necessites i això és important. O no, però què vols fer-hi, no deixa menjar-se (diu que encara té coses importants a fer per la Humanitat…). Per Mestre, en Yoda o l’Astre. El Mestre pot variar de forma. Més que un esperit (com l’Esplaiensímateix o SomElsMillors!!!) és un guia en el camí, és sabiduria pura, és superior i se li ha de fer cas. Mestre de tots és, dubte no hi ha…

Esperit (de superació)              

Tots nosaltres som els autors del blog. A més de ser-ne responsables!!! Els monitors i les monitores d’aquest esplai es passen el dia jugant, és el que té… I nosaltres sempre els acompanyem allà on vagin i facin el que facin. I que duri!

Si voleu saber per què nosaltres som els autors i responsables del blog, què és el Regne de Murdündrain, com es diu l’illa en la que es troba, qui són aquests esquirol, dofí, guineu, isard i jove que apareixen a la capçalera del blog apalancats damunt de l’illa, per què no surt mai el sol al Regne de Murdündrain… i moltes coses més, us recomanem que us llegiu la Història Moderna del Mar.

I si directament voleu preguntar qualsevol cosa, notificar algun error, fer un suggeriment o deixar-nos un comentari sobre el blog, o qualsevol cosa relacionada amb l’Esplai Natzaret, no dubteu en contactar amb nosaltres!

Esperem que us agradi el blog!