Bona setmana!!!

Aquest diumenge passat va ser el dia WE: Web de l’Esplai. Es pronuncia Uuuuéeeeee, tal i com ens va ensenyar el Mestre, i vol dir: “ep, ja som aquí, ja hem arribat!!”. És un terme que prové del dialecte wiki.

El DIA WE, vam inaugurar la web de l’esplai, aquest bloc on sou ara mateix. Però sembla que molts es neguen a acabar la festa, doncs aquesta setmana estem tenint moltes visites (segurament d’aquells que el diumenge éren fora o no van poder entrar) i noves salutacions i missatges encoratjadors.

Així doncs, us invitem a seguir explorant aquest bloc durant la setmana, doncs segur que us queden moltes coses per decobrir-hi encara!

Ens agradaria que, si us ve de gust, no us priveu ni us avergonyiu de dir-hi la vostra, deixant comentaris a les entrades o a les pàgines, i us demanem que comenceu escrivint a la primera entrada del DIA WE si sou nous, saludant, doncs es tracta d’un llibre de visites. També trobareu alguna pista que us pot guiar en la navegació.

Així doncs, seguiu-nos, és per aquí!

Gràcies per haver vingut!!
I que la força us acompanyi.

L'esperit de l'esplai al Puigmal

Per cert, vam començar el DIA WE amb 2324 visites. Tantes com samarretes venudes! Aconseguirem fer el cim i arribar al 3000 abans no ens ho impedeixi el fred i el mal temps?