Fotos esplai

Hola de nou! Aquest dissabte ha sigut l’últim dia d’esplai a Les Corts. Diumenge vinent tenim el dinar familiar i la setmana següent l’excursió a la platja. Per alguns/es ha estat l’últim dia d’esplai del curs. A tots ells/es des d’aquí, molts petons i ens veiem a colònies, a campaments o a l’esplai el curs vinent.  Per a tots/es els que heu vingut a l’esplai aquest any, aquí teniu unes fotos i una noticia interessant:

L’esplai natzaret ja té una grup al flickr. És un grup privat on podeu consultar les fotos de l’esplai que hi anem penjant. Només hi podeu accedir si esteu registrats al flicr i rebeu una invitació meva. Jo sóc el Mag Fistandàntilus, el més poderós mag del regne de Murdundrain i (…) i creador d’aquesta web. Heu vist com l’he transformat en un espai galàctic??!!! Això només és el principi!! Bé… ja em perdo… Ah, sí! Si ja esteu registrats, responeu-me en aquest mateix missatge i us enviaré la invitació. Heu de clicar on posa 3 comentaris  al peu del missatge, i posar el vostre nom i e-mail… Us ho explico perquè sé que no ho heu fet mai encara… Només em responen aquesta mena de personatges curiosos que no sé d’on surten… no recordo haver-los creat jo!!

Comprovarem que l’e-mail que poseu sigui el que tenim. D’aquest dissabte n’hi ha una quinzena. Si no esteu registrats… registreu-vos!! Què més us puc dir… a sí: allà vosaltres i la vostra consciència! 

I a veure si feu un cop d’ull per aquí i exploreu una mica que hi ha algunes coses per descobrir… Un apartat de suggeriments inclòs! La resta de fotos de la web també estan enllaçades al flicr, però són privades… no teniu accés als originals. Oooh… Bé, esperem que les gaudiu, tal i com us les presentem!

Últim dia d'esplai 2008 II, 31 de Maig 015

Últim dia d'esplai 2008 II, 31 de Maig 016

Últim dia d'esplai 2008 II, 31 de Maig 020

6 thoughts on “Fotos esplai

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.