Cercavila, dances, esplais, xocolata i melindros

Dissabte passat l’esplai natzaret va participar, juntament amb els altres esplais del barri, al cercavila de la festa major. D’acord, es van fer més cercaviles, pèrò cap tant esplaienc com aquest. I és veritat, va participar més gent a banda dels quatres esplais… però tampoc éren més de quatre cents. (És que als esplais comptem la gent a centenars i menys ens sembla poca cosa…). I (aquest pal és una “i”, i hi és perquè encara no he acabat de corregir la primera frase, la única mínimament informativa fins ara) deixeu-me que posi els noms dels esplais que van organitzar aquest cercavila, que sempre queda millor: Esplai Grup de Gent, A.E. El Pi de Les Corts, Esplai Olivera Rodona i Esplai Natzaret.

 

Matinal 2008 007

 

I en què va consisitir el cercavila? Doncs bé, no hi podien faltar els tabalers i els grallers com a tot cercavila que s’apreciï, però en aquest, a més, es feien dances esplaienques a les places.

Places: Rosés, Concòrdia, Comas i Clara Campoamor.
Danses: … aviam si entre tots m’ajudeu… jo recordo el guandanchú, el nanana (cul enfora!), la cançó de la felicitat, l’emma-paparrusca, la dança dels russos…

 

Matinal 2008 009

 

També vam fer un castell enorme a la Plaça Comas. No és cap dança però què carai, ja que teniem grallers… I al final de tot: xocolata amb melindros! Això de les festes està molt bé. Algú es va deixar el seu barret al terra, per cert… Sí, tenien una manía estranya en relliscar cap al terra aquells barrets! A mi el meu se m’aguanta encara que em posi de cap per avall. Però això és màgia de la bona, molt útil quan les escales de la torre fan girs de 360 graus.

 

Matinal 2008 013

 

Bé, ja haureu vist que la Reina Guàriön ha penjat les fotos al grup de l’esplai natzaret, del flickr. (Crec que algú m’ha fet un sortilegi de repetició…) Va, jo avui us en poso… 3!!!!!!! I el nombre de fotos que veieu aquí és 3, ni 5 ni 2, i si no hi arribeu, comenceu a contar des del 1 i continueu pel dos i arribareu finalment al resultat de 3. No més.

Aquest dissabte, si no m’equivoco hi ha esplai normal al col·legi.
S’han acabat les festes, la cosa es posa seriosa…

One thought on “Cercavila, dances, esplais, xocolata i melindros

 1. Som Els Millors!!! ha dit:

  Jo vaig acabar amb tres barrets!!! Ara encara que plogui ja no em mullaré!!!
  A més les danses van estar molt bé! I ens vam quedar amb ganes de ballar més!! Encara que alguns vam continuar ballant al llarg del dia!!

  En definitiva: va ser un gran matí!!

  I aquest dissabte més i millor…!

  M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.