Us hem fet esperar però ja tornem a ser aquí!!

Aquest any estan passant moltíssimes coses a l’esplai i tant els monitors com tots els personatges que l’integrem estem treballant de valent per a preparar-les. Els 25 anys no són un tema per a fer bromes! Tot i això, gràcies a la meva bona organització he trobat un espai per posar-vos al dia sobre el nou curs!!

Per començar, he de dir que els monitors tenen tendència a multiplicar-se i han passat de ser nou a ser quinze, però tranquils que no caldrà que memoritzeu molts noms ja que a sis d’ells segur que els coneixeu de sobres. Són els nois del grup de joves, Aleix, Andreu, Bernat, Lluís, Martí i Víctor. Jo crec que s’ho passaven tant bé que no han pogut deixar-ho, és el que té l’esplai, ENGANXA i si no us ho creieu,  segueixo presentant.

Recordeu els monitors de colònies i campaments??? La Georgina, la Maria i l’Eduard? Doncs ells també s’han quedat enganxadíssims i després de l’estiu han tornat a aparèixer per estar durant el curs. Heu vist, ara ja teniu controladíssim el tema dels monitors. No era tan difícil oi?

Us deixo unes fotos per a que els acabeu de fitxar:

    salt de línia

...

salt de línia

Ara que ja ho sabeu tot pel que fa als monitors, millor que comenci a parlar-vos del primer dia: allò si que va ser una gran festa, cares noves, retrobaments, jocs, riures… Però aquesta és una història que serà explicada en un altre ocasió, el temps vola i jo he d’anar a atendre algunes peticions màgiques.

Ens veiem aviat.

5 thoughts on “Us hem fet esperar però ja tornem a ser aquí!!

  1. Avi Guineu ha dit:

    Mare mevaaaaaaa mare mevaaaaaaaaaa!!

    Finalment tenim notícies dels natzarets! Tot el bosc de brocelaina ha esperat impacient tot l’estiu per saber més coses d’aquestes persones que van passar uns dies per aquí!

    L’avi guineu està molt content de que tot vagi molt be per l’esplai…potser us faig una visita ràpida un dia d’aquests!

    M'agrada

  2. Quim ha dit:

    Quina colla! I quines aventures han viscut durant les festes de les corts… Per cert Pilar: moltes felicitats!!! Perquè el correfoc que es va fer en honor teu ahir va ser memorable. I Eduard: sant, sant, sant, avui és el teu sant, i tots ho celebrem!!!

    M'agrada

  3. Som Els Millors!!! ha dit:

    Heu tornat!!!
    Però ja ho sabíem, perquè durant les festes de Les Corts ens va arribar una veu que anunciava el 25è i la de coses que fareu. I a més aquella veu era contestada per moltes altres veus!!!

    Ben tornats i prepareu-vos, perquè el millor encara està per arribar!!!

    M'agrada

  4. La Reina Guàriön ha dit:

    Benvinguts a tots els nous membres del meu regne.. ànims que comença un nou curs i necessitareu energia!!!! Recordeu que el pollastre no us en donarà pas, no cal que en mengeu!!!! VISCA LA REINA!!!

    M'agrada

Deixa un comentari:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.