Rivendell

El dissabte 22 de gener esquirols, dofins i joves vam anar d’excursió a Collserola.

A l’estació de Vallvidrera va començar la nostra aventura. Vam arribar a Vil·la Joana per a dinar i agafar forces per l’excursió. Tot caminant sota la neu vam arribar a Rivendell on va aparèixer l’elf Elrond. Aquesta criatura màgica ens va explicar que una antiga companyia va portar l’anell maligne però va fracassar i va amagar la joia. Ara l’anell és a les nostres mans i junts formem la nova companyia. Elrond ens va explicar que per destruir l’anell havíem de dur-lo a la muntanya de foc, el regne de Sauron. Havíem aconseguit el nostre objectiu així que vam aprofitar per observar les fantàstiques vistes de Barcelona des de la torre de Collserola.

 

Collserola

 

Collserola

 

Collserola

 

Collserola

 

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.