Tallers i curses

Ja sabeu que a l’esplai no parem de fer coses, tan podem ajudar a tortugues com descobrir terres misterioses i aquest cap de setmana no va ser diferent! Aquí teniu una petita mostra del que va passar dissabte:

JOVES:

Segur que algun cop heu vist un pot ple del que sembla sorra de colors decorant alguna estanteria d’alguna casa. Doncs això és el que va fer el grup de joves, un taller fàcil però molt divertit.


DSCN0339


DSCN0364

 

GUINEUS I ISARS:

La tortuga Bubuzel·la ja està gairebé recuperada i aquest últims dies el que el grup ha estat fent és intentar que confii en ells aprenent coses sobre la gent d’Azumba. Aquest cap de setmana però, es van dedicar a lluitar contra la contaminació fent curses de relleus i jugant a jocs.


DSCN0359

 

DSCN0350

 

I finalment això és el que ens han dit els ESQUIROLS I DOFINS:

Cada cop estem més a prop del nostre objectiu: La muntanya de foc. Aquest cop, els Esquirols i els Dofins vam anar a Lórien, acompanyats per la Dama Galadriel, per poder descansar i agafar forces per seguir el viatge. Lórien és un lloc màgic, és un bosc molt i molt antic con hi viuen els elfs. I realment vam descansar molt, aquest dissabte tocava una activitat més tranquil·la, després d’explicar el conte d’en Tres Botons, vam començar amb el nostre taller. Vam fer un marc de fotos genial (que per cert us el donarem dissabte que ve!) amb només una mica de cartró, pega blanca i trossets de papers de colors. En vam fer de grans i petits, en forma de tele i d’ovella, blaus, vermells i verds. On serà la nostra propera destinació en el difícil camí de la Nova Companyia de l’Anell?

 

DSCN0336

 

DSCN0335

 

DSCN0332

 

One thought on “Tallers i curses

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.