Acadèmia dels somnis

Ja feia molt de temps que no teníem noticies de les aventures que els Guineus i Isards  estaven visquen amb la tortuga Bubuzel·la i és que els ha tingut molt però que molt ocupats però finalment aquí tenim nova informació!!

Sabem que tots esteu molt interessats en saber que li va passar i us he de dir que finalment la tortuga va recuperar totes les closques i va poder marxar de nou al món d’Azumba però com això és una història molt llarga ja l’explicarem en un altre ocasió. Per ara tenim novetats i és que el llibre va començar a fer coses rares, ens vam adonar que a part d’escriure les coses que passen també hi ha fragments que no tenim ni idea de que són. Vam estar indagant i finalment hem vist que es tracta de somnis que han tingut persones relacionades amb l’esplai.

Per això vam contractar una doctora especialitzada en somniologia per a que ens ajudés a esbrinar que fer i descobrir coses sobre els somnis, segur que ja l’heu vist algun cap de setmana per l’esplai. El problema és que sempre està mig adormida i és una mica despistada per això el cap de setmana vam ajudar-la a recuperar uns trossos de cançons que havia perdut pel parc de l’Escorxador.

 

la doctora en somniologia

 

Dissabte vam quedar tots al parc de l’Escorxador davant de l’estàtua de la Dona i l’Ocell i primer de tot vam estar parlant dels somnis premonitoris i del nou somni que havia aparegut al llibre, parlava d’un nan que volia ser barrufet o follet o alguna cosa semblant i es menjava un bolet i es convertia en nan o li deien que era un nan… una cosa molt rara la veritat.

 

Natzarets a l'escorxador

 

No ho vam entendre gaire (mireu la cara de la Sandra tots estàvem igual) però després vam començar a buscar els trossos de cançó que la doctora havia perdut. No va ser gens fàcil ja que vam tindre que fer proves molt difícils i cansades com pujar fins a dalt de la teranyina o contar totes les palmeres del parc, però finalment els vam trobar gairebé tots i vam quedar que la setmana següent intentaríem construir les cançons al tren d’anada cap a Llinars del Vallès.

 

Natzarets a l'escorxador

DSC_0053

DSC_0064

DSC_0091

DSC_0110

DSC_0103

DSC_0150

 

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.