Excursió a la platja

Ahir vam tornar de l’última excursió del curs d’esplai, la de la platja.

Dissabte, després de dinar, vam arribar tots molt puntuals a l’estació de Sants per agafar el tren en direcció a Canet de Mar, tot i que no feia un dia molt estiuenc no plovia i el sol sortia de tant en tant per fer-nos companyia així que després de deixar les coses a l’habitació vam marxar cap a la platja per jugar una estona.

Tots teníem ganes de banyar-nos aquell no era el moment i vam decidir jugar tots junts a un joc molt divertit: el pichi. És una espècie de beisboll que es juga amb una pilota tova i s’utilitza el braç per llançar la pilota el més lluny possible. Mentre uns la van a buscar els altres han d’anar corrent per fer carreres tocant totes les bases.

Després ens vam quedar una estoneta més, gaudint de la caloreta i el solet, mentre la platja s’anava omplint de pescadors.

 

Excursió esplai

Excursió esplai

Tot i que per la nit havíem de tornar a la platja a fer un joc el temps no va estar d’acord amb nosaltres ja que va començar a ploure així que ens vam quedar a una sala jugant amb cartes i jocs de taula fins l’hora de dormir.

L’endemà semblava que tampoc podríem anar a la platja. Mentre ens preparàvem per esmorzar va començar a ploure però va parar i mentre jugàvem una estona va anar sortint el sol ràpidament ens vam posar el banyador i vam anar cap a la platja. Un cop allà, vam fer totes les coses que es poden fer, ens vam banyar, vam enterrar nens i nenes, vam fer forats a la sorra, vam jugar amb pilotes i vam prendre el sol! Tot molt divertit!!

Excursió esplai

Excursió esplai

Excursió esplai

Excursió esplai

Excursió esplai

Després vam tornar a la casa per dinar i acabar de recollir i vam començar a caminar cap al tren però abans de pujar encara teníem una estona així que vam deixar les coses i vam estar a la platja fins que va ser l’hora de marxar.

Aquí us deixem unes quantes fotos:

Excursió esplai

Excursió esplai

Foto de grup

Excursió esplai

Foto de grup amb ganyota

Excursió esplai

Foto de grup mirant a l’infinit

Excursió esplai

Excursió esplai

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.