La crònica de l’excursió

El cap de setmana passat vam fer la primera excursió de l’any, l’excursió de tardor!

Va ser una excursió un xic estranya, ja que, degut als horaris de l’autobús que havíem d’agafar per arribar a Canyelles, vam sortir més tard del que es habitual i vam tornar abans. Tot i que se’ns va fer una mica curta, tots ens ho vam passar molt bé!

Dissabte a mitja tarda vam quedar a l’estació de sants, per agafar el tren cap a Vilanova i la Geltrú. Un cop a Vilanova, mentre esperàvem l’autobús vam berenar i ens vam posar a jugar a cartes. A les set va arribar el bus que ens va deixar a Canyelles, i vam caminar una estoneta fins arribar a la casa.
 

Natzarets d'excursió

Natzarets d'excursió
 

En arribar a la casa ens vam posar a jugar al mataconills, mentre esperàvem per poder instal·lar-nos a les habitacions. Quan vam acabar de deixar les coses i vam anar a sopar. En acabat vam anar a fer l’esperat joc de nit tots junts, fins a l’hora de dormir.

Diumenge al matí havíem de fer una excursió, però es va posar a ploure, així que ens vam quedar en una sala de la casa on vam estar jugant a cartes i dibuixant.
 

Natzarets d'excursió
 

A mig matí va deixar de ploure i com que alguns ja estaven cansats d’estar tancats van sortir a jugar una estona. Després tots vam anar a donar una volta pel bosc del voltant de la casa i vam jugar al pi també anomenat la mandonguilla que bota bota bota. Al tornar del passeig vam dinar i abans de marxar, encara vam fer un últim mataconills.
 

Natzarets d'excursió

Natzarets d'excursió

Natzarets d'excursió

Natzarets d'excursió

Natzarets d'excursió
 

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.