Robb Rei del Nord

Bona tarda famílies!

Només queden tres dies per acabar els campaments i sembla que van començar ahir!

En pocs dies han passat moltes coses a Ponent. Us posaré al dia. El nostre estimat rei, en Robert Baratheon, morí quan estava de cacera. Sembla ser que algú li va donar més vi del que hauria d’haver pres i un gran porc senglar blanc el va matar. La seva última voluntat fou que el senyor de les terres del Nord, en Ned Stark, fos el regent fins que el seu fill Joffrey arribés a la majoria d’edat.
Però abans d’ahir, en un acte vil i cruel, la Reina Cersei i el seu fill Joffrey van acusar de traïdor el nostre senyor i el van empresonar per fer-se amb el poder del regne. Semblava que l’alliberarien, però en Jofrey, amb l’arrogància que el caracteritza, el va fer decapitar.
El Nord, amb tots els seus vassalls, i comandats per el fill gran d’en Ned, en Robb Stark, estan disposats a venjar aquest acte tan cruel. Es van posa en marxa ahir, i després de derrotar l’avantguarda Lannister, avui és moment de celebracions, amb la nit de teatre de nenes i nens.

El cel s’està enfosquint, sembla que plourà, el Joc de Trons ha començat, la guerra per controlar el tron de Ponent és imminent!

Hi ha un nou Rei del Nord! L’hivern s’acosta!

DSC01233

DSC01241

DSC01300

DSC01302

DSC01320

DSC01333

DSC01342

DSC01358

DSC01363

DSC01365

DSC01375

DSC01378

DSC01397

DSC01400

DSC01402

One thought on “Robb Rei del Nord

 1. Pepitu ha dit:

  Hola a tothom,
  un amic ocellet m’ha dit que finalment la pluja ha visitat amb força als nostres estimats amics, amigues, fills/es de campaments. Ja era hora, és una d’aquelles experiències que no sempre agrada a tothom però que val la pena viure. Per sort, durant l’excursió que van fer ahir, la tercera i última, la pluja no els va molestar massa, tans sols els va refrescar una mica a la tornada.

  Ara són en mans del destí: serà la d’avui una nit de celebracions? O potser la pluja o el car preu de les guerres de Ponent no els deixaran veure les estrelles?

  Ànims, valents, estem amb vosaltres.
  Aviat ens veiem!

  Pepitu

  M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.