Obrim les ales

Al final tot acaba, fins i tot les colònies.

Després de 10 dies plens de jocs, gimcanes, balls, crits, cançons i riures tornem a ser a Barcelona descansant, dormint i alguns monitors recuperant la veu.

No se si a vosaltres us passa però jo estic una mica enyorada. No és el mateix despertar-se envoltada de 30 persones i saber que t’espera un dia ple d’aventures per davant que estar a Barcelona amb aquesta calor!! Però no us preocupeu, l’any que ve tornarem ja sigui durant el curs o a les colònies i campaments!

Per ara jo vaig mirant les fotos dels últims dies i no puc parar de somriure i és que tot i haver vençut en Wharlock encara ens quedaven moltes coses per fer com la guerra de petons i aigua on vam acabar plens de pintallavis de diferents colors.

També vam acomiadar de la Maria Frias (monitora) que marxava a Ucraïna, esperem que li vagi molt i molt bé i gaudeixi de l’experiència!!!!

Colònies-2412

Colònies-2646

Per la nit, després de dutxar-nos i posar-nos ben guapos i guapes, vam fer la festa final de l’escola on es van repartir els premis de les cases. Totes ho van fer molt bé i per això el director Disenchant va repartir punts finals per l’honor, la valentia, la originalitat… Finalment Itfield va quedar en primer lloc amb 314 punts, Guilbard segons amb 310 i Armor i Saidal van empatar amb 303 punts!!! Va ser una final molt renyida!

Després de la festa ja vam marxar al llit tot i que els nens i nenes no tenien gaires ganes de dormir, no se com ho fan però sempre tenen energia!!

Colònies-2445

Colònies-2574

Colònies-2577

Colònies-2582

L’últim dia va ser més calmat. Pel matí vam acabar de fer les motxilles i vam anar a missa. Després de dinar ja vam acomiadar-nos de la casa i de Tuixén i vam fer la última foto final amb les samarretes que havíem fet!! Ja veieu que molen molt i tots sortim maquíssims!!

Un cop a l’autocar gairebé tots els nens i nenes es van quedar adormits fins a Barcelona on ens esperaven tots els pares i mares.

Colònies-2660

Colònies-2749

Colònies-2690

Colònies-2691

Colònies-2694

Finalment només ens queda donar-vos les gràcies per les rialles, les abraçades i tots els moments que hem viscut junts aquests 10 dies, han estat fantàstics!!
Esperem que acabeu de passar unes bones vacances i tingueu un bon record de les colònies!

Ens veiem molt aviat!!

Colònies-1455

kl

6 thoughts on “Obrim les ales

  1. sonia tubau garcia ha dit:

    ah m’oblidava!!!!! una de les coses que més m’ha impressionat va ser el moment en que la Mariona abans d’entrar a la banyera diumenge es va haver de treure el foulard!!!! quina pena li va entrar quan es va haver de desfer d’ell i quin sentiment tan preciós em va encomanar!!!! heu fet una gran feina monitorada!!!!
    Sònia Tubau

    M'agrada

  2. anna ha dit:

    Nosaltres estem super contents de tota la feina que heu fet aquestes colonies!!!!!! La Laia ha tornat entusiasmada!!!!! I només fa que dir que vol tornar a marxar de colònies!!!!. Gràcies monis per tot el que heu ensenyat a ls Laia durant aquests dies!!!! Descanseu que us ho mereixeu!!! I el curs vinent hi tornem!!!!!!
    Una abraçada!!!!!
    Anna ( mare Laia)

    M'agrada

  3. Meritxell ha dit:

    Moltes gràcies per tots aquests dies que heu estat amb el nostres fills. La Sandra s’ho ha passat molt bé i ja està dient que el pròxim curs hi vol tornar.
    Gràcies per tot.
    Meritxell.

    M'agrada

Deixa un comentari:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.