Ja casi som detectius

No se si ho sabeu però ja fa dos dissabtes el grup de Guineus va rebre una visita molt especial. Van aparèixer dos detectius  i els van proposar unir-se a ells i a la seva agència per a descobrir tots els misteris que d’altres (segurament menys capacitats que el gran grup de Guineus) no havien pogut resoldre.

Està clar que tot el grup va estar encantat però clar, no es podien convertir en espies d’un dia per l’altre i per això mateix, aquest últim cap de setmana els dos espies van tornar a l’esplai i es van emportar els nois i noies per fer-los passar unes proves que els capacitarien per formar part de l’elit dels espies.

castanyada

La primera part de l’entrenament era de resistència física, imprescindible per a ser un bon detectiu, la segona era de camuflatge, un bon detectiu s’ha de saber amagar en els llocs més inesperats i camuflar-se en el medi per tal de no ser descobert i ja per últim, però no menys important, una part de desxifrar codis, més concretament desxifrar una carta que van rebre amb un codi d’allò més estrany.

castanyada

castanyada

Després d’això, els futurs detectius/espies van tornar a l’esplai per a celebrar juntament amb els altres grups, monitors i pares la castanyada, una bonica tradició catalana que ja fa anys i panys celebrem a l’esplai. Vam menjar panellets, moniatos, castanyes, pastis i galetes fins a atipar-nos i podem dir que encara van sobrar!!

castanyada

castanyada

castanyadah

Va ser un gran dia on tots ens ho vam passar d’alló més bé, esperem que vosaltres també.
Ara toca esperar fins el 10 de novembre ja que aquest cap de setmana celebrarem el pont i no hi haurà esplai però tranquils, d’aquí res ens tornarem a veure i podrem saber més coses dels futurs detectius i dels altres grups!!

kj

One thought on “Ja casi som detectius

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.