El dia de l’amic

Dissabte va ser el dia de l’amic a l’esplai Natzaret.

Cap a  les 16h els nois i noies van anar arribant acompanyats de tot d’amics i amigues preparats per passar una tarda amb nosaltres i divertir-se. El grup d’Esquirols i Dofins on normalment són 24 va passar a ser de 44, Guineus 18 i Isards i Joves 17. Total: 79 nens i nenes!!!!! Increïble oi?

Quan ja hi vam ser tots ens vam separar per grups i vam començar les activitats.

Isards i Joves van començar fent una dinàmica on havien de dir el nom, color preferit, un esport, una virtut, un defecte… ja veieu coses que potser encara no sabien els uns dels altres.
Després, van jugar a les cadires solidàries. Un joc semblant al de les cadires però on enlloc d’eliminar als concursants es van traient cadires i els uns han de seure a sobre dels altres. Un cop acabat aquest joc, van fer un partit de pitxi i per acabar un “soltero ligón”.

Dia de l'amic

Dia de l'amic

Guineus, per la seva banda, van retrobar-se amb els detectius i van estar fent tot de proves molt divertides per seguir amb el seu entrenament i el és important van aprendre i ensenyar als seus amics i amigues a enrotllar el foulard i a fer bé el nus.

Dia de l'amic

Dia de l'amic

Dia de l'amic

Per últim però no menys important, el grup d’Esquirols i Dofins, després de presentar-se, van estar jugant a molts jocs típics de l’esplai com el mocador, l’aranya, el mata-conills… jocs fàcils i entretinguts que van deixar als més petits cansadíssims de tant córrer.
Però encara quedaven coses per fer. A l’esplai ens encanta fer danses i balls així que abans de continuar tots vam fer una rotllana (amb una mica de forma de patata) i els monitors van començar a cantar i ballar. La Leyre va fer el d’una vegada a la Xina jo…, la Núria un gran Ulele i la Carla un Guandanxu. Tots ho van fer molt bé!!

Després d’això van seguir jugant però com estaven un xic atabalats primer van seure i la Carla va explicar una història sorprenent de com un lleó li va trencar els pantalons. N’hi havia alguns que no s’ho creien però creure o no depèn d’un mateix. Jo prefereixo creure que va lluitar aferrissadament contra un lleó que havia escapat del zoo de Barcelona.

Dia de l'amic

Dia de l'amic

Dia de l'amic

Només ens queda agrair-vos a tots la gran tarda de dissabte!!! Va ser genial poder compartir-la amb tots vosaltres i els vostres amics i amigues. Ja sabeu que les inscripcions encara són obertes i si es volen apuntar encara hi són a temps!!

Abans d’acabar, donar les gràcies un altre cop a la Leyre i a l’Aleix que van venir a ajudar-nos en aquest dia!! Gràcies pels balls, les fotos que vau estar fent, les rialles i per estar allà una tarda més amb tots nosaltres!!!
Ja sabeu que sempre esteu convidats!!

Dia de l'amic

kj

2 thoughts on “El dia de l’amic

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.