Coneixem les Corts

Dissabte el grup d’Esquirols i Dofins va anar d’excursió per les Corts, un barri amb molta història i personatges populars tals com el Pau Farinetes entre d’altres.

Van anar voltant per totes les places i parcs, primer Can Roses, després la Concòrdia, tot seguit plaça Comas… no van parar de donar voltes en tota la tarda mentre seguien (sense haver-ho previst) a uns tabalers la mar de macos!

I com és que feien això? Doncs està clar, havien de conèixer el barri de les Corts que com tots sabem és el barri on es troba l’esplai i viuen molts i moltes dels nens i nenes que vénen cada tarda.

Cada grup tenia una fitxa amb preguntes i al arribar a cada plaça les havien de respondre amb l’ajuda dels monitors. També algún cop van haver de preguntar als veïns i fins i tot inspeccionar fins l’últim racó de la plaça o parc per poder esbrinar la resposta.

Van aprendre moltes però que moltes coses com per exemple que l’arbre que hi ha al mig de plaça Roses és una Bellaombra, que els tabalers a qui seguien eren els Bocs de Can Roses o que l’església de Concòrdia és l’església de Santa Maria del Remei.

A part de tot això, com que la Núria i la Carla no van poder venir a l’esplai, el Quim va fer acte de presència per substituir-les. Potser alguns no el coneixeu, heu de saber que és un antic monitor de l’esplai. I del barri. Vaja, que no agafem a qualsevol panarra per fer de monitor! De tota manera li vam donar un mapa, per si de cas.

Ja per acabar us deixem algunes de les fotos que vam fer.

Ens veiem dissabte!!!

Esquirols i dofins

Esquirols i dofins

Esquirols i dofins

Esquirols i dofins

Esquirols i dofins

jh

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.