El Tió de les Corts

Ja sabem que a l’esplai ja hem fet cagar el Tió i que tots els que van venir a l’excursió de Nadal van tenir el seu regalet de part d’aquest entranyable tronquet que ve a passar les festes amb nosaltres. Però per tots aquells que no vau poder venir, els que vulgueu repetir l’experiència o simplement per als que els hi encanta donar cops i cantar arriba el Tió de les Corts!!

L’Ateneu Popular de les Corts organitza un Tió durant el matí del diumenge 23 de desembre a la Plaça de la Concòrdia i no penseu que només hi haurà el Tió (que ja és tot un motiu per anar) si no que també hi haurà animació infantil, els tabalers dels Bocs de Can Roses (aquí podreu veure la Núria i la Carla tocant) i tot de coses que faran que el matí sigui d’allò més entretingut!

Aquí us deixem els horaris:

De 11 a 12.30h:
Animació infantil a càrrec de Roger Canals.
Es farà cagar el Tió a ritme de guitarra, veu i rialles.

A les 12.30h:
Lectura del manifest

A les 12.45h:
Mostra de cultura popular amb els Bocs de Can Rosés i la Colla Bastonera de Sants.

El tió de Nadal

A més a més, s’oferiran tiquets per a la panera autogestionària que sortejaran més endavant (nosaltres ja tenim els nostres). La panera que exposaran està confeccionada amb productes propis (fets a mà) o adquirits en petits comerços de barri, tot impulsant una economia local i a petita escala com a contraposició a les polítiques dels grans magatzems.

A LES CORTS, FEM CAGAR EL TIÓ!

j

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.