Comencem l’any

Hola a tothom!!

Ja fa una setmana que ha començat el 2013, ha passat el nadal, els reis, les festes i ara a part de tornar a la feina i les classes també torna l’esplai! Segur que ja ho esteu esperant i teniu marcat al calendari el primer dia del nou trimestre però per si les mosques us tornem a avisar per aquí.

Aixó doncs, us esperem aquest dissabte 12 a les 16:30 per començar el segon trimestre! Nosaltres portarem un munt d’idees, activitats, gimcanes, jocs, tallers, paciència i ganes. Penseu que hem tingut tot el nadal per fer reunions i preparar bé el que farem!
Heu de saber que d’aquí res ja vindrà l’excursió a la neu i la rua de Carnaval. Segur que ens ho passem super bé!

A part d’això, d’aquí poc ja començarem a enviar mails (sabeu que ens encanten) per les colònies de Setmana Santa i per si no en teniu prou amb aquest super notición encara tenim un regal més per vosaltres i és que ja tenim una conta pro del flickr on penjarem les fotos del curs d’esplai i des d’on les podreu descarregar amb bona qualitat. D’aquí res us explicarem tot el que cal saber per trobar-nos i com fer-ho per poder veure-les.

Per ara ho deixem aquí.

Ens veiem dissabte!!!

2 thoughts on “Comencem l’any

  1. Anna Güell ha dit:

    Hola a tots!! Molt bon any!!! Aquest dissabte la Laia te una sortida de tot el dia per una festa d’aniversari. Ens sap greu!!! Ens veiem el proper dissabte!!!!

    Anna

    M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.