Està nevant!!

Aixecar-se ben d’hora, ben d’hora però ben d’hora per estar a les 6:30 a l’estació de Sants és molt dur, però val la pena si es per marxar a l’Excursió de la Neu de l’Esplai!!

Al principis tot eren badalls i ulls tancats de la son, però quan vam pujar al tren, un cop iniciat el trajecte, les cares de son van passar a ser cares d’emoció, tot eren riures i històries, jocs de cartes i lectura per tal de fer més curtes les hores de viatge que ens separaven de la Molina. Just després de passar Planoles, vam poder contemplar la neu i sentir els primers crits de “Està NEVANT!”, que ens acompanyarien tot el dissabte.

Després del curt trajecte fins al refugi, on ja vam poder trepitjar la primera neu i començar una petita guerra de boles de neu, vam anar a fer una volta pels voltants, i els Isards i Joves ja vam començar a gravar la pel·lícula que triomfarà a la propera gal·la dels Òscars! Un cop dinats, vam agafar els trineus, les pales i els plàstics, ens vam posar els guants, les bufandes i els descansos, i vam gaudir de la neu  mentre el sol, i una petita nevada ens acompanyava en tot moment!!

Excursió a la neu

Excursió a la neu

Excursió a la neu

I així va passar el dia, entre pujades i baixades, per acabar-lo amb una fantàstica sopa, ben calenteta, que els monitors i les monitores van preparar al refugi. Després de fer alguns jocs de nits tranquils, anàvem a dormir esgotats però amb un somriure d’orella a orella.

Excursió a la neu

Excursió a la neu

Excursió a la neu

Excursió a la neu

El matí següent ens vam llevar amb un paisatge tot enfarinat perquè durant la nit havia estat nevant, això va fer que poguéssim gaudir encara més de la neu, amb una guerra de boles que va ser multitudinària. Més tard, després de dinar i amb les motxilles fetes, vam marxar cap a l’estació per agafar el tren i tornar cap a casa.

Excursió a la neu

Excursió a la neu

Excursió a la neu

Esperem que hagueu gaudit tant com nosaltres!

Excursió a la neu

Excursió a la neu

,jh

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.