Trineus, ninots i boles de neu

Els matins que marxem d’excursió sempre són atrafegats.
Ens aixequem super d’hora, acabem de posar les últimes coses dins la motxilla i vinga a córrer per no fer tard! Arribem a l’estació, anem a comprar els bitllets i quan arribem al punt de trobada ens trobem una trentena de nens, nenes, pares i mares morts de son amb els ulls encara mig tancats i els llençols marcats a la cara i és que les 6:30 és mooolt d’hora, és tan d’hora que fins i tot els petits més trapelles i moguts es queden al costat dels pares.

Està clar que aquesta tranquil·litat no dura gaire i és que MARXEM A LA NEU!! Sí, sí, no ens importa el fred perquè aquesta excursió és de les més esperades de l’any i és que no sempre podem passar un cap de setmana jugant, saltant, tirant-nos en trineu i llençant boles de neu! Al tren ens comencem a despertar, gairebé ocupem un vagó sencer i per passar l’estona juguem a cartes, tres hores és molt de temps però ens anem acostant al nostre destí i podem comprovar que la temperatura exterior baixa, s’obren les portes i entra un aire fred que ens indica que estem molt a prop, tan a prop que es senten els primers crits de HI HA NEU!, ESTÀ NEVANT!! Home potser nevar nevar no nevava, però la imaginació no té límits!

Excursió a la neu 2014

Baixem del tren i el dia està força ennuvolat, ja ens ho esperàvem però no passa res, això no pot amb nosaltres! Carreguem les motxilles i endavant, cap al refugi! I al arribar desfem les motxilles ens posem la roba de la neu i ara sí que sí, anem a jugar!! Les primeres baixades són les més divertides, mentre els monitors i monitores vigilen i van fent crits els petits baixen en trineu o simplement es dediquen a jugar i tirar boles! Alguns amb ganes d’aventures van cap al riu que té una gran capa de gel i d’altres passegen per primera vegada per la neu vigilant de no caure.

Excursió a la neu 2014

Excursió a la neu 2014

L’estona es fa curta però arriba l’hora de dinar i hem d’anar cap al refugi mentre comença a caure neu, ara sí que està nevant!! I segueix i no para mentre dinem ni mentre fem una estoneta de racons i poc a poc veiem com el camp per on baixàvem i el pati del refugi es va omplint de neu, cada vegada tenim més ganes de sortir a jugar però hem de fer la digestió, sort que hem portat tot de jocs molt divertits i l’espera es fa curta!!

Excursió a la neu 2014

Excursió a la neu 2014

Excursió a la neu 2014

I arriben les quatre i vinga tots cap a la neu!!
Anem trepitjant la neu que acaba de caure i deixem les nostres petjades per tot el camí fins a arribar a la nostra baixada preferida i ara és més divertit i tot, la capa de neu que abans era força fineta és molt més gruixuda!
Tornem a jugar amb els trineus i fem batalles de boles de neu però ara també aconseguim fer un gran ninot de neu!!! Si us he de dir la veritat, mai n’havíem fet un de tan gran i alt!! I estem d’allò més contents!

Excursió a la neu 2014

Excursió a la neu 2014

Excursió a la neu 2014

Els Isards i Joves que aquesta vegada s’han quedat amb nosaltres fan una rampa per on els més valents poden fer salts i tot i que segueix nevant i la majoria anem una miqueta mullats ens ho passem tant bé que decidim esperar una miqueta més per berenar i seguim jugant!

Aviat es fa de nit i tornem cap a casa cansats però amb un somriure a la cara i mentre els monitors fan la sopa tornem a jugar a jocs tranquils fins a l’hora de sopar! I que bé que senta la sopeta calenta! Sembla que no però els monitors són uns grans cuiners!! Per la nit ens separem per grups i mentre Esquirols i Dofins es queden al refugi fent un joc dels paperets Guineus marxen fora per jugar una estona i Isards i Joves van a fer una volta. Quan arriba l’hora de dormir la majoria estan tan cansats que no cal ni fer silenci per començar a explicar el conte i és que ha estat un dia molt llarg!

Què penseu que va passar el dia següent? Creieu que van estar dormint fins que els monitors van anar a dir bon dia? Clar que no!!
Quan vam arribar ja tenien ganes de sortir a jugar!! No els vam fer esperar molt, vam esmorzar i cap a la neu! Aquesta vegada vam canviar de pista i vam anar a una gran baixada on no van parar de jugar fins que va arribar l’hora d’anar a dinar i fer les motxilles.

Excursió a la neu 2014

Després d’això, no quedava molta més estona d’excursió. Vam fer el típic “mercadillo” d’objectes perduts, vam netejar bé i cap al tren! Era hora de tornar cap a casa, una bona dutxa, sopar i al llit!

Excursió a la neu 2014

Excursió a la neu 2014

Els monitors abans de tot vam estar fent la revisió per parlar una miqueta de com havia anat tot i resulta que estàvem la mar de contents, esperem que la propera sigui encara millor! Recordeu que serà la de primavera del 17 i 18 de maig i que aquesta vegada tots els pares i mares esteu convidats!!
Esperem que sigui una gran celebració i que la gaudiu perquè nosaltres ja portem molt temps preparant-ho i en tenim moltíssimes ganes!!!

Aquí us deixem unes quantes fotos però ja sabeu que en teniu encara més al flickr!!
Fins dissabte!!

Excursió a la neu 2014

Excursió a la neu 2014

Excursió a la neu 2014

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.