30 anys i un nou logo

Corria l’any 1984 quan un grup de persones van decidir fundar l’Esplai Natzaret ja fa un bon grapat d’anys des d’aquesta data, concretament 30, moltes històries per explicar, anècdotes, excursions, campaments, colònies, amistats entre d’altres.

Com a tota persona a l’esplai li agrada complir anys, canviar-se de roba de pentinat i lluir aquest vagi per on vaig ja sigui a la muntanya o al carrer. Sí, sí creieu-ho l’esplai , llueix una nova vestimenta, però és tímid i li costa mostrar-la és per això que el passat dissabte vam haver d’esbrinar-la.

Trobem el logo del 30è

Trobem el logo del 30è

Trobem el logo del 30è

Per descobrir-la ens va fer suar la cansalada, a part de ser tímid també li agrada jugar i perquè no dir-ho donar intriga a tot allò que fa. Vam haver de córrer, compartir, ajudar-nos uns als altres i fer memòria.

Trobem el logo del 30è

Per descobrir el seu nou rostre havíem de recordar tots els anys de campaments i colònies, però no només això, també volia assegurar-se que formàvem part de l’esplai ens va fer una llista amb tot el material que necessitàvem endur-nos quan anàvem d’excursió, fer curses de relleus i per últim afinar la punteria.

Trobem el logo del 30è

Trobem el logo del 30è

Però amb això només vam aconseguir un mapa per no perdre’ns mai, una motxilla per tal de portar tot allò necessari, una gorra i una cantimplora per no deshidratar-nos. Però que va passar? Hi havia uns monitors “molt dolents” que no volien que és revelés la nova vestimenta de l’esplai robant tot allò que aconseguíem o una bona part.

Com ens van ajudar aquests objectes a aconseguir esbrinar el nou logo? Doncs els monitors ja l’havien vist i van aconseguir fer una fotografia del nou logotip, el van retallar en 16 trossets fent-ne un puzle. Cada trosset s’intercanviava per un objecte i per tant aconseguíem tot el logo sencer.

Trobem el logo del 30è

Trobem el logo del 30è

Un cop descobert aquest l’esplai ja no tenia cap problema en ensenyar el seu nou vestit, però no només es va vestir ell, sinó que va fer samarretes i dessuadores per no passar fred i anar ben guapos i guapes, de tots els colors i talles per a tothom, tant pels més xics com pels més grans.

Trobem el logo del 30è

Trobem el logo del 30è

Després de l’esplai els monitors van treure per primera vegada les samarretes i dessuadores que just havien anat a buscar aquell matí! I vinga, a vendre!
Algunes talles i colors van volar però no us preocupeu encara queden moltes i sabeu que podeu venir a comprar-ne qualsevol divendres de 17h a 19h o el dissabte a les 19h després de l’esplai! D’aquí poc farem una entrada per ensenyar-vos els diferents colors que hi ha de les dues coses però per ara us deixem aquí el nou logo del 30è aniversari de l’Esplai Natzaret!

Logo 30è

Trobem el logo del 30è

Esperem que us agradi tant com a nosaltres!!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.