Molta marxa

Carnaval de l'esplai Natzaret

Veure un pop d’uns dos metres d’alt passejant-se pels carrers de Les Corts no és gaire usual però no se que te el dia de carnaval que es poden veure coses com aquesta i la gent sembla que ho trobi d’allò més normal!

I qui portava aquesta meravella de vuit potes?? Sí, sí, segur que us ho esteu preguntant! Doncs l’Esplai Natzaret!! Estava clar oi? I és que no era només un pop, era el pop, una vintena de meduses, uns 10 crancs monííííssims, uns peixets molt animats, un parell de pirates molt ferotges i sis monitors equipadíssims amb tratges de buceig.

Carnaval de l'esplai Natzaret

Carnaval de l'esplai Natzaret

Carnaval de l'esplai Natzaret

Carnaval de l'esplai Natzaret

Carnaval de l'esplai Natzaret

Cap a les cinc de la tarda del dissabte de carnaval es podia veure tota aquesta colla caminant pel mig de Les Corts, deixant un rastre de paper de seda i cartulina fins arribar a la Plaça Comas on ens esperaven les altres comparses que participaven a la rua. Unes fades, uns super herois, unes ovelletes molt Plataformeres… un gran grup que estava d’allò més animat i feliç de ser allà.

I com va anar la cosa? Doncs, sortint de l’ajuntament vam anar caminant per Travessera de Les Corts lluny, molt lluny fins a Sant Ramon. S’ha de dir que vam acabar una mica cansadets perquè durant tot el recorregut haviem estat corrent, tocant el xiulet i saltant. Tot una mica caòtic com diria el Martí però tot i això, divertit!

Carnaval de l'esplai Natzaret

Carnaval de l'esplai Natzaret

Carnaval de l'esplai Natzaret

Quan vam arribar vam poder menjar una xocolata desfeta molt bona mentre sentiem els animadors i ballàvem. Les Guineus encara estaven molt animades després de la seva gran actuació davant del jurat i seguien cantant i cridant, es nota que són un “grupazo”!!

Finalment va arribar l’hora de l’entrega de premis i allà estàvem, pares, mares, nens, nenes, monitors i monitores davant de l’escenari. Primer premi a la comparsa més elaborada a les fades!! Segon premi a la més original a uns banyistes molt motivats!!! I quan ja pensàvem que no guanyavem res… Premi a la més marxosa… PER L’ESPLAI NATZARET!!!! Ni escales ni res, les Guineus i Esquirols que estaven a primera fila van pujar a l’escenari com uns esperitats i van revolucionar tothom!!!

Carnaval de l'esplai Natzaret

Carnaval de l'esplai Natzaret

Quina il·lusió!!! I és que ens ho mereixem! No només perquè sempre estiguem animats i tirem endavant tot allò que ens proposem si no perquè ens ho vam treballar moltíssim! I aquest premi és per tot l’Esplai, per tots els que vau venir a la rua i ens vau estar seguint i esperant durant tot el recorregut (l’any que ve farem disfresses també per vosaltres!!) i també per aquells petits i petites que van estar ajudant a fer les disfresses dels seus companys encara que no podien venir el dissabte de la rua i pels monitors i monitores que treballen molt i es van passar tot el matí preparant les coses perquè tot sortis bé! MOLTES GRÀCIES A TOTS!

Finalment hem de dir-vos que si algun dia voleu venir a visitar el pop us estarà esperant a la sala de l’esplai! Es queda amb nosaltres tot l’any fins que s’acabi el 30è, ja l’anireu veient!!!

lk

One thought on “Molta marxa

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.