El primer dia

Ja hem començat!!!
Ja tornem a ser aquí, encetant un nou curs d’esplai.

Els principis sempre són emocionants, ens retrobem amb els amics i ens trobem per primera vegada amb personetes que de ben segur acabaran sent els nostres amics i amigues. Tornem a veure monitors del curs passat i una multitud de monitors i monitores noves. Traiem el fulard de l’armari perquè un cop més, ens acompanyi en les nostres aventures, perquè ens porti a llocs llunyans, perquè puguem jugar a tota mena de jocs, per tornar a començar.

Primer dia d'esplai

El primer dia d’esplai havíem de descobrir a quin grup aniríem i amb quins monitors aniríem, penseu que cada any és igual oi? Doncs NO! Sempre hi ha algun canvi que ens deixa a tots amb la boca oberta, ja veureu.

Primer dia d'esplai

Primer de tot havíem de conèixer-nos una mica. Tot i que moltes cares ja eren conegudes també n’hi havia que no. Per tant vam estar jugant al pistoler, qui disparava més ràpid el nom del contrincant vivia i qui no… la pròxima vegada haurà de ser més ràpid.

Ens vam dividir en grups i vam anar a passar unes proves per aconseguir els tres gomets de colors: el vermell, el blau i el groc. Així que vam haver d’embolicar-nos una mica, fer figures estanyes i fer un xic la gallina.

Primer dia d'esplai

Primer dia d'esplai

Un cop ja teníem els tres gomets vam jugar amb un paracaigudes enorme i vam acabar de descobrir a quin grup anàvem i quin dels colors dels gomets era el color del nostre grup.

Al acabar això, encara haviem d’esbrinar quins serien els monitors de cada grup. Els monis, molt previsors, havien repartit pel pati p tot un seguit de pistes que s’havien de buscar. Hi havia pistes en cartolines blaves, vermelles i grogues, cada color per un dels grups. Així que un cop aconseguits tots els trossets de cartolines vam anar llegint les pistes per finalment acabar descobrint els monitors i monitores de cada grup.

Els joves per la seva banda van rebre la visita d’unes noies molt especials! Van venir la Júlia i la Cristina de Vilafranca i la Marina, la Júlia i la Sandra!!! Ja us anirem explicant el que fem però per ara us diem que serà un curs que recordarem per sempe!

Primer dia d'esplai

Va ser un dia emocionant i és que ja teniem ganes d’esplai!!!
Per acabar el dia els monitors i monitores, com sempre, vam fer la valoració i tots estàvem molt contents.

Primer dia d'esplai

Així que per celebrar-ho una miqueta vam anar a les festes del barri on ens vam trobar la meitat de nens, nenes i pares i mares de l’esplai!

Primer dia d'esplai

En conjunt va ser un gran dia i un gran començament de curs!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.