La matinal

Aquest dissabte va ser una mica diferent que els altres del curs. Vam fer esplai pel matí!! I es que com cada anys, el dissabte de la Festa major de les Corts, ens ajuntem amb el Pi de les Corts i l’Olivera rodona (que aquest any no ha pogut venir), per fer una gran activitat tots plegats a la vora dels jardins Clara Campoamor.

Matinal infantil

Matinal infantil

Com que enguany la FM s’ambientava en els consum responsable i la ecologia, vam decidir ajudar a uns pagesos que passaven per allà! Ens vam separar en dos grups, esquirols i els dofins de primer any per una banda, i els dofins més grans amb guineus, i cada grup va anar amb un dels pagesos amb el grup equivalent del Pi de les Corts.

Matinal infantil

Matinal infantil

I aquí va començar la veritable diversió! Després de presentar-nos, el pagès Enric que va venir amb els petits, ens va explicar com la nit anterior amb l’alegria del moment va perdre la seva cistella plena de fruites i hortalisses a la plaça Valldívia, allà al costat, i claríssimament vam decidir ajudar-lo. I el mateix van fer els grans al costat de plaça Comas! Així doncs, després de trobar el raïm, els tomàquets i les cols de Brussel·les entre altres, que havien caigut en llocs sospitosament amagats, ens va explicar que el següent que havíem de fer era descobrir de quina època de l’any era cada un de les 4 fruites i les 4 hortalisses atrapant a 4 dels nostres tant cultes caps i monitores, cada un dels quals era una estació de l’any.

Matinal infantil

Matinal infantil

Matinal infantil

Matinal infantil

Quan les vam saber totes ja, vam tornar a Campoamor just a temps per poder veure una altra de les activitats que es feia a plaça, les sardanes! I després de veure aquells nois i noies ballar tant bé, alguns de nosaltres ens vam animar a aprendre algun pas senzill de la dansa tots plegats fen una rotllana ben grossa.

Matinal infantil

Matinal infantil

Per acabar, i després de la seva actuació, vam acabar l’activitat fent una petita reflexió sobre la importància i la qualitat dels productes més naturals que podem trobar en comerços de proximitat, enlloc de les grans cadenes de supermercats, així com intentar comprar les fruites i verdures de temporada que creixen als horts de casa nostra!! I a més aquells i aquelles que van voler es van endur un petit recordatori de l’activitat i van continuar gaudint dels diferents actes que en els quals els monitors i les monitores van participar durant la tarda.

Matinal infantil

Matinal infantil

Matinal infantil

Matinal infantil

Matinal infantil

En resum, un matí d’allò més entretingut amb una molt bona companyia!

Matinal infantil

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.