El Racó de Joves

No se si ho sabeu… Però aquest any el grup de Joves volem donar-ho tot, és més, no només volem donar-ho tot, sinó que ho “petarem”, triomfarem més que la coca-cola, “vamos”, anirem “on fire”!!

I per què? Doncs perquè aquest any ens hem proposat fer moltes coses noves. Per començar i com a notícia destacada estem preparant una RUTA A FORMENTERA!!! Sí, sí, com sentiu, marxarem de ruta en bicicleta a la illa, només Joves.

Per això mateix, ens hem preparat molt bé el curs! Ja per començar, el primer dia vam convocar a tots els Joves de campaments i del curs de l’any passat i hem de dir, amb molta alegria, que van venir gairebé tots!
Com ja hem dit, ens hem de preparar bé el curs, i per fer-ho el primer dia vam estar fent el calendari de tot l’any.
Al principi, va costar una mica, però poc a poc vam anar decidint les activitats que farem i triant quan és el millor dia per fer-les. Excursions, tallers, gimcanes, campanya econòmica, preparar una panera, anar a esquiar, escalar, vies ferrades, cinefòrum… una mica de tot! I és que encara que estan en un moment en el que “fa pal”, és la seva frase preferida, s’ha de provar de tot!

18-10 tarda d'esplai

18-10 tarda d'esplai

El racó de Joves

Després, per airejar-nos una mica i canviar el plan les monitores havien preparat una dinàmica per conèixer les virtuts i mancances de cadascun de nosaltres: repartits pel pati, passadissos i escales hi havia penjats uns cartells amb adjectius, en alguns hi havia coses positives i a d’altres coses més negatives. El que havíem de fer era anar arreplegant els paperets que creiem que ens definien, tan els bons com els dolents.

Un cop acabada la ronda vam estar enganxant els papers en un full i després d’anar a recuperar tots els cartells vam començar la part més “seriosa” de la dinàmica. Havíem d’anar llegint tot el que havíem agafat i explicar perquè ho havíem fet. No els vam apretar massa ja que era el primer dia, però esperem que poc a poc ens puguem anar coneixent a nosaltres mateixos i coneixent als altres.
Després de veure quines eren les coses que havíem de millorar (encara que només fos una mica) vam marcar-nos un objectiu per persona. Un objectiu que intentarem assolir aquest curs, amb l’ajuda de tots segur que ho aconseguim!

El racó de Joves

El racó de Joves

Quan vam acabar de tot això, ja era l’hora de marxar però primer vam penjar el calendari i els nostres fulls a la pared ja que ara a l’esplai hi ha EL RACÓ DE JOVES!! Allà anirem penjant tot el que fem, intentarem que quedi ben maco, per ara, nosaltres ja creiem que és preciós!!

El racó de Joves

El racó de Joves

lklk

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.