Un gran dia!

El dissabte dia 8 de novembre va ser el dia de l’amic!

Tot i que el matí havia estat un xic plujós, al arribar la tarda els patis estaven prou secs i el dia havia millorat com perquè els monitors i monitores fessin salts d’alegria! Penseu que jugar i fer esplai sobre un pati moll és de les pitjors coses que poden passar!! Imagineu, tots els culs mullats, relliscades, caigudes… “vamos”, tot de desgracies! Però clar, no va ser així i vam poder començar la tarda amb un somriure a la boca i tot de nens i nenes per conèixer.

I com va anar la tarda? Doncs ara mateix us l’expliquem, anem pas per pas.

El grup de més petits de l’esplai, els Esquirols van ser uns 22!! Quina pila de petits eh? I clar, recordeu que ells estaven reben visites d’un famós víking oi? Doncs, aquell dia, no va ser diferent. Va aparèixer en Ragnar Lodbrook i els hi va fer passar tot de proves.

El dia de l'amic

Tenien un gran panell amb tot de caselles, depenent del que els petits volien anaven destapant aquestes caselles per descobrir que hi havia a sota. Sota d’algunes hi havia proves mogudes, com l’arranca cebes, les dos torres… una mica de tot. D’altres eren de més tranquil·les com per exemple fer mímica i també hi havia de “thinking please”, és a dir, contestar preguntes molt però que molt difícils!

El dia de l'amic

El dia de l'amic

El dia de l'amic

Finalment per acabar la tarda van fer un gran mataconills. Un joc d’aqests on tothom i totdon s’ho passa la mar de bé! A part de tota l’emoció del dia també van comptar amb l’ajuda de la Maria Espada que ens va venir a ajudar en tot allò que vam necessitar.

Passem a un altre grup. Dofins van ser una trentena de nens i nenes. Els monitors i monitores del grup van decidir que el millor seria deixar de banda tot el que estaven fent per poder jugar ben a gust  amb tots els menuts i menudes que havien vingut a provar la tarda d’esplai. Per això mateix van estar fent jocs típics d’esplai.

El dia de l'amic

El dia de l'amic

Són jocs d’aquests als que tothom ha jugat alguna vegada, són moguts, dinàmics i divertits, a més, tots són molt fàcils d’entendre.

Van estar jugant al famós mocador, a la serp, relleus, mataconills, dos torres, 10 pasades… una mica de tot.

El dia de l'amic

El dia de l'amic

Els Dofins van rebre l’ajuda de dos monitors que ja feia temps que no venien per l’esplai, la Maria Frias i el Bernat! Els dos van estar jugant amb els petits i petites i ja us diem que ho van passar molt bé. Però clar, la veritat és que tots van gaudir molt de la tarda, no només els monitors i monitores.

Guisards, ja sabeu les Guineus i Isardes de primer any, també van estar fent jocs d’esplai. Ells van ser 29 ni més ni menys i van fer quatre grups per fer tots els jocs. La cosa va ser fer coses a quatre bandes, mocador a quatre bandes, les dos torres que van ser quatre torres, mataconills en equips… De tot una mica però, per començar van estar fent uns quants jocs de coneixença. Primer una roda de noms, ja sabeu el joc per presentar-se més utilitzat per tots els caus, esplais, escoltes del món. Després d’això van fer un “soltero ligón” i vinga, tots a jugar.

El dia de l'amic

El dia de l'amic

El dia de l'amic

Aquí us deixem algunes fotos del mocador, estan molt concentrats!!

El dia de l'amic

El dia de l'amic

El dia de l'amic

Ja per acabar parlarem una mica dels nostres estimats Joves!

Contra tot pronòstic els Joves també van portar alguns “amiguitos”, no ho semblava pas però ells també volien compartir la tarda d’esplai amb els seus companys. Les monitores no s’ho esperaven gens i van “flipar” amb la de gent que es va ajuntar però tot i això, va decidir tirar endavant l’activitat que havien plantejat amb 18 Joves.

Un cop tots van arribar al casal van presentar l’activitat, un taller de cuina! Van dividir-se en grups, van repartir receptes i vinga, tots a cuinar!
Van fer brownie de xocolata, piruletes amb lacasitos i fruits secs, també pastis d’oreos, galetes… uns mica de tot. Hem de dir que no tots els plats van arribar a bon port però clar costa treballar amb microones del que no sabem la potència! Tot i això, vam tornar a l’esplai amb algunes brotxetes de fruita i piruletes per tothom.

El dia de l'amic

El dia de l'amic

Vam estar venent tot el que havíem fet per començar la campanya econòmica i vam recaudar uns quants dinerons que ens serviran per marxar aquest estiu! Moltes gràcies a aquells que vau comprar berenar!!

Quan gairebé ja havia acabat la tarda vam repartir les butlletes amb els números per la rifa de la panera! Ara tots ells tenen 10 números per vendre, els hi desitjem molta sort ja que el qui més números vengui tindrà un premi “espectacular espectacular”.

Ja sabeu que els números valen 2€ i que podreu aconseguir una magnífica panera plena de coses que ja us anirem desvelant! Per ara us diem que a dins ja hi ha una meravellosa bufanda “handmade”.

El dia de l'amic

Per acabar aquesta gran entrada us agraim molt la vostra participació en aquest dia. A nosaltres ens agrada molt poder compartir la tarda amb tots els vostres amics i amigues i encara ens agrada més que vosaltres també la gaudiu. Per això, us diem gràcies una vegada més per fer tan gran aquest dia!!

També diem gràcies als monitors i monitores que ens van venir a ajudar!! Maria Espada, Maria Frias i Bernat merci per venir un dia més a jugar, educar, gaudir i somriure amb l’esplai!

Dia  de l'amic

 

Fins molt aviat!!!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.