El sorteig de la Panera!

Després d’algunes setmanes, més aviat mesos, finalment hem sortejat la PANERA DELS JOVES!!

Ara us expliquem com va anar:

Era un diumenge de desembre, el cel s’havia enfosquit i uns núvols negres omplien el cel amb l’amenaçada d’una gran tempesta. Tot i això, les valentes famílies de l’esplai Natzaret no van fer cas als terrorífics núvols i van pujar a Santa Creu d’Olorda per preparar una gran barbacoa per celebrar que el primer trimestre d’esplai s’acabava i estaven a punt de començar el Nadal que amb tantes ganes esperaven.

Els pares i mares havien portat carn, verdures, patates i tot “d’aperitius” per compartir i entre corredisses i aventures els petits obrien la gana per atipar-se d’aquell gran tiberi.

Poc a poc, va anar arribant un grup de Joves. Els Joves de l’esplai que venien per sortejar el meravellós premi de la Panera de l’esplai!! Havien venut tíquets als avis, amics, pares, mares, tiets, a la gent la feina i fins i tot als monitors i monitores (tot això amb l’ajuda dels seus estimats pares i mares) i aquell era el dia en el que finalment, cauria la bomba!

Després del dinar, les celebracions de Nadal i el sorteig dels regals de les famílies, era l’hora de treure el número d’una gran bossa que contenia els 400 números que havien venut.

Excursió de Nadal

L’Anna va ser l’escollida per ser la mà innocent i mentre mirava cap a un altre banda va agafar un paperet, el va obrir lentament, mentre l’expectació de les famílies, que havien comprat els últims números, anava creixent i quan ja va estar obert es va sentir una veu dient és el 144! No era l’Anna, clar, ella no sap llegir números tant alts, però la Marina va desvetllar tots els dubtes amb la seva vista d’aliga!

Excursió de Nadal

I efectivament, era el 144!! Tothom va mirar els seus números esperant ser l’afortunat però malauradament el guanyador no era entre nosaltres! Resulta que era un dels números que havia venut l’Aina i a hores d’ara ja ens ha dit que el té una amiga seva!

L’Aina, la Sara, el Pau, la Irina, el Gerard i l’Álvaro van agrair a tothom la seva participació i ara, gràcies a tots aquells que vau comprar un tíquet ja són més aprop de l’esperat viatge a Formentera!

Excursió de Nadal

Excursió de Nadal

D’aquí poc, moltes més noticies de la campanya econòmica dels Joves!

Excursió de Nadal

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.