El primer aniversari i la primera esquiada

Després de tot el Nadal i les festes per fi ha començat el segon trimestre d’esplai!

El primer dia els monitors i monitores estàvem un xic angoixats per si us enrecordariau de venir, però cap a les 16:30 van començar a desfilar per la porta del pati tot de nens i nenes acompanyats de les seves famílies, quina il·lusió tornar-vos a veure a tots!!

Sembla que no però quan no us veiem us anyorem una miqueta i ens entren ganes de fer esplai i veure els vostres somriures una tarda més.

Ara mateix no us podria dir gaire del que van fer els grups aquella magnífica tarda, però segur segur que van estar parlant de com havia anat el Nadal i què els havien portat els Reis mags o el Tió. La resta us ho hauran d’explicar els nens i nenes.

Per ara jo us explicaré què va fer el grup de Joves!

Per començar, tot van ser rialles, xerrameca, abraçades a les monitores, bromes internes… un poti poti d’emocions! Però després de parlar una estoneta va tocar posar-se a fer feina ja que havíem de buscar informació i preus per marxar d’esquiada.

Les seves monitores ja portaven uns quants dies buscant però clar, és la seva sortida, la que van triar i per això era important que ells participessin de la preparació, a més, s’ha de dir que la majoria han anat a esquiar moltes més vegades que la Carla i la Laura juntes.

Així doncs, van estar surfejant per internet per buscar les estacions d’esquí amb els millors preus, com arribar a cada lloc i on podien dormir d’allà a la vora.
Finalment vam veure que el més factible era marxar a Vallver 2000!! Sí, sí, com ho sentiu, marxarem divendres i tornarem diumenge i en aquests dos dies i mig ens ho passarem d’allò més bé! Ja portarem fotos per fer-vos dentetes, no patiu!

Després d’organitzar una mica el viatge i parlar de qui portaria què van baixar a una sala per fer una partida d’un joc nou que li havia cagat el Tió a un dels monitors, el Zombies!

La tarda de Joves

Com bé diu el seu nom tracta de sobreviure a un atac de zombies dins d’una ciutat. Jugada a jugada es va construint el taulell i cada cop van apareixent més zombies que s’han d’anar eliminant per poder fer camí.

La tarda de Joves

La tarda de Joves

La tarda de Joves

Tot i que no estan gaire atents, vam poder fer unes quantes rondes abans d’acabar la tarda i fer-nos una foto tots junts!

La tarda de Joves

També aprofitem aquesta entrada per felicitar a un super monitor, l’Andreu va fer anys el dia 10! Els monitors i monitores i van preparar un pastis amb 23 espelmes perquè bufés. Hem de dir que ho va fer molt i molt bé! Una bufera que faria enveja al llop dels tres porquets!

Una vegada més MOLTES FELICITATS ANDREU!

Aquí us deixem un parell de fotos del moment, una de la Laura intentant arribar a la sala sense que s’apaguessin les espelmes i una de l’Andreu amb el “pastis”.

La tarda de Joves

La tarda de Joves

Molt bona setmana i fins ben aviat!!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.