Activitats d’estiu 2015

Ja s’acosta l’estiu i com sempre a l’esplai ho celebrem obrint les places per les activitats d’estiu de l’any. Les millors colònies i els millors campaments de tot Barcelona, Catalunya i fins i tot Europa, almenys per nosaltres!

Aquest any les colònies seran a un lloc màgic. A la casa de colònies Sant Privat a la població de Sant Privat d’en Bas. Una casa envoltada de camps i bosc, al costat d’uns meravellosos gorgs on cada dia els nens i nenes acompanyats pels monitors podran banyar-se gaudint del millor de la natura. On respiraran aire pur i s’allunyaran de la ciutat per passar 10 dies esplendits on segur que creixeran tant físicament com mentalment!

Aquí va el cartell i la informació resumida:

Cartell estiu

Lloc: Sant Privat d’en Bas
Dates: del 16 al 26 de juliol de 2015
Edats: de 6 a 10 anys (de 1r a 4t)
Preu: 290€

Els campaments aquest any seran a un lloc idíl·lic. Com sempre els grans aniran a un terreny d’acampada on dormiran en tendes, es banyaran al riu, faran excursions, jocs i gimcanes tot en plena natura. Seran 15 dies per recordar sempre!

Cartell estiu

Lloc: Beget, Camprodon
Dates: del 13 al 26 de juliol de 2013
Edats: de 10 a 14 anys (de 5è a 2nd ESO)
Preu: 280€ (inclou pensió completa, l’autocar d’anada, tornada i moltes coses més)

Recordeu que hi ha descompte del 5% a partir del segon germà. Inclou tant colònies com campaments.

Com sempre si us voleu apuntar encara queden algunes places (no moltes!) així que correu envieu-nos un mail a esplai_natzaret@hotmail.com o veniu a veure’ns els divendres a la tarda de 17h a 19h a la secretaria de l’esplai on us informarem de tot el que calgui i us respondrem a tots els dubtes que pugueu tenir!

Per formalitzar la inscripció ens haureu de portar el full d’autorització legal que podeu trobar en aquest bloc complimentat i signat juntament amb una fotocòpia del carnet de vacunes i la targeta de la seguretat social.

Esperem un allau inscripcions properament i també tenim moltes ganes de veure aquelles cares que nomes veiem als estius!

Fins molt aviat!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.