Joves al delta del Llobregat amb BTT!

Per no trencar amb la dinàmica de sortir cada dissabte de l’esplai i provar noves aventures, dissabte passat els joves vam marxar d’excursió al delta del Llobregat en bicicletes!

Formentera s’apropa, així que havia arribat el moment de treure les dues rodes de casa, posar-nos el casc i moure una mica aquests músculs que tenim a les cames i que potser no entrenem durant la setmana.

Per tant, vam engrescar-nos a fer una excursió que organitzava el Casal Jove de Les Corts, i a les 9h del matí de dissabte passat, ja estàvem tots els i les joves amb les seves monitores davant del casal, tots amb el casc posat i damunt les bicicletes.

Anem al Delta de Llobregat!

El camí d’anada al delta va ser d’allò més suau i entretingut: vam anar passant pels carrils bici de Barcelona (tot de baixada, quin goig!) i un cop vam sortir d’ella, vam anar agafant caminets adaptats i pensats per a cicilistes i que poc a poc ens durien a la nostra destinació.

El camí, per gaudir una mica dels paratges per on passàvem, anàvem parant a fer un glop d’aigua i una mica de sucre pel cos

Anem al delta en BTT

Anem al delta en BTT

Anem al delta en BTT

Quan ja estavem apunt d’arribar, vam trobar unes runes d’allò més interesants, deien ser del 1800!

Anem al delta en BTT

Anem al delta en BTT

Anem al delta en BTT

Finalment vam arribar al delta del Llobregat: un paratge preciós! Va ser una llàstima que no ens poguéssim banyar allà, però és un paratge protegit així que vam gaudir una mica de les vistes i vam tornar a agafar les bicis, però anar finalment a la platja.

Anem al delta en BTT

Anem al delta en BTT

Anem al delta en BTT

Anem al delta en BTT

I finalment, vam arribar a la platja! Només va haver-hi quatre valents que van representar al nostre esplai capbussant-se dins l’aigua: la Sara, el Carlos, l’Aina i el Gerard! Mereixen tots els honors i aplaudiments possibles, perquè malgrat fes calor, l’aigua estava d’allò més freda.

Anem al delta en BTT

Anem al delta en BTT

Anem al delta en BTT

Anem al delta en BTT

Un cop havent dinat allà a la platja i ja tingudes les piles carregades, vam girar cua tornant a agafar les nostres bicis i cap a Barcelona!

El camí de tornada ja va ser una mica més feixuc que el d’anada, però com som una colla de ciclistes fantàstics i súper entrenats, a les 15h i pocs minuts, ja érem davant la porta del casal una altre vegada. Allà, com era molt d’hora i els nostres joves encara que no ho diguin sovint ens estimen molt, van decidir que en comptes de marxar a casa un cop feta l’excursió, podíem anar a l’esplai i seguir-nos-ho passant d’allò més bé!

Anem al Delta de Llobregat!

Així que dit i fet, després d’una jornada de 40 km en bici ( no està malament eh per començar!), vam seguir gaudint del dia passant una tarda tranquil·la a l’esplai, on inclús van venir el Pau i la Irina, que pel matí els havia estat impossible venir.

PD: Agraïm de tot cor als organitzadors del Casal per aquesta excursió tan xula! Ens ho vam passar genial tots i totes i el German va permetre que descobríssim aquest camí tan maco per una futura excursió! Moltíssimes gràcies.

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.