Els Joves pugem Montserrat!

Fa molts dies que el grup de Joves en singular no es pronunciava, però hem aparegut de nou perquè volem explicar-vos què vam fer el passat cap de setmana: vam pujar Montserrat!

No us penseu que els Joves hem estat de vacances, no pas! Els dissabtes anteriors hem estat ben ocupats: hem fet el menú de la ruta a Euskadi, hem fet els primers dissenys de la nostra samarreta, vam participar en la preparació del carnaval, vam marxar a l’excursió de la neu, etc. Podem assegurar-vos que no parem de fer coses.

Preparem carnaval

Preparem carnaval

Però poc a poc s’acosta l’estiu, i això vol dir que s’apropa la nostra ruta a Euskadi! En tenim moltes ganes, però… ja n’estem preparats? Creiem que sí, però encara així aquests mesos restants farem un bon entrenament.

I com ens agrada ser a Barcelona però encara més marxar a la muntanya i estar en contacte amb la natura, aquest passat dissabte vam decidir pujar la muntanya de Montserrat. Vam quedar ben d’hora per aprofitar el dia, a les 7:15h ja érem a Plaça Espanya preparats per agafar els ferrocarrils i a les 8:41h vam arribar a Monistrol, on, malgrat el fred, ja estàvem a punt per començar el nostre camí.

Joves a Montserrat

Joves a Montserrat

Joves a Montserrat

La nostra ruta va ser des de Monistrol de Montserrat rodejar la muntanya i, passant per Santa Cecília, acabar al monestir de Montserrat, una ruta de 11km d’aproximadament 700m de desnivell. Us la recomanem a tots i totes per algun matí que vulgueu moure les cames!

Joves a Montserrat

Joves a Montserrat

Joves a Montserrat

Joves a Montserrat

A les 12h del migdia ja érem a dalt al monestir, on vam aprofitar per visitar-lo i inclús encendre un ciri amb un desig: que la ruta a Euskadi sigui genial!

Joves a Montserrat

Joves a Montserrat

Joves a Montserrat

Joves a Montserrat

Joves a Montserrat

Finalment, un cop dinats (o alguns “segon esmorzat”) vam girar cua i vam anar agafar el cremallera fins Monistrol i després els ferrocarrils de nou; així que a les 14:45h ja érem a Barcelona, després d’un matí fantàstic de desconnectar, caminar, aire fresc i contacte amb la natura.

Joves a Montserrat

Joves a Montserrat

Joves a Montserrat

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.