Sant Jordi!

El passat dissabte 23 d’abril va ser un dia força especial, diferent d’altres anys. Per què, direu! Doncs perquè va caure Sant Jordi en dissabte i per tant vam tenir un dia sencer d’esplai (almenys les monitores i els monitors!).

De bon matí, cap a les 7, ens vam reunir a l’esplai per agafar tot el material necessari per a fer la paradeta més bonica de tot el barri, on vendre les roses més maques de la ciutat!

20160423_082115

I així, a les 8 ja ho teníem tot muntat al lloc de sempre, a Travessera de les Corts amb Nicaragua on vam poder gaudir tot el matí d’un sol que ens deixaria a la tarda. I malgrat de forma diferent a altres anys que entre setmana teníem molta feina a primera hora, aquest any el punt fort va començar més tard, quan la gent sortia a passejar i a gaudir del dia.

Aquest any amb una novetat! Els Isards i les Isardes havien fet unes roses de feltre súper boniques!

20160423_101746

Després de tot el matí a la parada, els nens i les nenes van començar a arribar cap a les 16:30 per començar l’activitat d’esplai a la parada mateix!

Mentre la majoria de monitors vam marxar a fer l’activitat, els i les Joves van quedar-se a la parada fent feina per aconseguir uns calerons per la ruta de l’estiu.

Per una banda els Esquirols van fer un cinefòrum a l’escola, on van veure la pel·lícula de Como entrenar a tu dragón; mentre els Dofins estaven al parc de Joaquim Ruyra entrant al conte de La Princesa Granota, fent tot de jocs granotils, de princeses i dracs.

Les Guineus, en canvi, van anar al parc de Clara Campoamor, a fer diversos jocs moguts, principalment l’Scoutball, una espècie de rugbi amb el fulard al cul.

Els Isards van aprendre sobre els antecedents de l’actual conflicte a Síria i com hi ha una nació sense país, el Kurdistan, que tenen una forma diferent d’organitzar-se i que tot just han aconseguit controlar una petita part del territori que on històricament ha viscut el poble. Va ser per tant una activitat moguda seguida d’una petita reflexió i ens ho vam passar molt bé!

I així, la pluja ens va aguantar fins l’hora d’acabar l’activitat i de nou ens vam reunir a la parada esperant que anessin arribant les mamas i els papas a buscar els seus respectius fills i filles sota una pluja que començava a caure cada cop més fort!

I llavors va arribar el moment més divertit del dia! Regalar roses sobrants a gent aleatòria pel carrer! (i es que normalment ho agraeixen molt)

Moltes gràcies doncs a totes aquelles persones que vau venir a comprar les roses a la parada i en general a visitar-nos en un moment o altre! Ens vau ajudar molt a poder fer unes colònies, campaments i ruta d’estius fantàstiques!!

20160423_103323

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.