Ens entrenem per la ruta!

Aquest passat diumenge el grup de joves vam anar a entrenar-nos una miqueta per la ruta a Euskadi d’aquest estiu. Per això vam anar amb tren fins a Vilafranca del Penedès, d’on són tres de les noies que vénen de ruta, i allà vam fer una excursió de 20 km.

Excursió a Vilafranca

A les 10:30h ja estàvem caminant, i després d’estar una bona estona entre vinyes, vam començar a pujar el primer cim del dia, el cim del Papiol, però abans vam fer una petita parada per esmorzar. La pujada, tot i que va ser una mica dura, va valer la pena, ja que vam poder gaudir de les espectaculars vistes des del cim.

Excursió a Vilafranca

Després vam continuar amb la nostra excursió encaminant-nos ja cap al Castell d’Olèrdola. Després de baixar per un pendent ple de roques, vam encarar el segon cim, el del Castell. Un cop a dalt, com ja era hora de dinar, ens vam disposar a fer-ho per recuperar forces.

Excursió a Vilafranca

Després d’algun contratemps, a les 17h ens vam disposar a seguir el nostre camí i pujar l’últim cim, on ens vam topar amb la Font de l’Ametlló. Un cop dalt d’aquest tercer i últim repte, vam fer una paradeta per berenar, i tot seguit vam seguir caminant fins a Moja per, finalment, arribar un altre cop a Vilafranca.

Excursió a Vilafranca

Estem molt contents de com va anar l’excursió i ens veiem amb moltes forces per encarar la ruta d’aquest estiu a Euskadi, on en 12 dies i 9 etapes caminarem 150km. ESTEM PREPARATS!!

Excursió a Vilafranca

Cartell Ruta 2016

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.