Benvingudes a l’Old West!

Hola famílies!
Avui els esquirols volem explicar-vos una mica que és el que estem vivint aquests dies, els quals hem passat del màgic món Thyseen al bell mig del Old West!

Sí sí, ho heu llegit bé, ara mateix els esquirols i les esquiroles ens trobem enmig dels paratges americans del vell oest, on es confrontaven constantment dues cultures molt i molt diferents: els vaquers i els indis.

Nosaltres, que desconeixíem totes aquestes batalletes que es portaven, ens vam trobar fa un parell de setmanes a l’Itni, un petit indi de 6 anys.

Benvingutxs a l'Old West

Al trobar-nos-el, vam veure que estava sol i trist perquè a la seva tribu no l’estimaven prou, així que vam decidir fer-nos amic seu i ensenyar-li tots aquells jocs que tan ens agrada jugar i que ell no coneixia. Poc després, per allà voltant ens vam trobar a la Mollie. Aquesta noieta és una petita vaquera de 7 anys, que estava buscant pels boscos herba fresca pel seu cavall.

Benvingutxs a l'Old West

La Mollie, al veure l’Itni, es va estranyar i no es va voler apropar, però de seguida els vam ajudar a ser amics i vam jugar plegats a encara més jocs, que ens ensenyaven ells de les seves cultures i que els ensenyàvem nosaltres de les nostres. Inclús vam ballar i cantar ben fort!

Benvingutxs a l'Old West

Benvingutxs a l'Old West

Aquell dia es va fer molt ràpid de nit, així que la Mollie va emportar-se a l’Itni al seu poblat i va presentar-lo al Sheriff, el seu pare. Aquest, molt a contracor, va acceptar a l’indi a quedar-se només una setmana amb ells, així que nosaltres vam marxar ben tranquils

Benvingutxs a l'Old West

Benvingutxs a l'Old West

El següent dia, com feia mooolt molt mal temps, la Mollie i l’Itni van decidir introduir-nos una mica a la cultura vaquera i india, així que per a fer-ho ens van passar la pel·lícula “Spirit” on un cavall salvatge cau en mans dels humans: humans vaquers i humans indis.

Després de tot això, aquest dissabte la Mollie i l’Itni van tornar a veure’ns… i vatua l’olla! L’Itni s’ha passat al bàndol vaquer!

Ens ha estat explicant que l’han cuidat molt bé els vaquers i les vaqueres, i ha aprés moltíssimes coses amb la Mollie i els seus amics. Així que va venir també el Sheriff i vam estar aprenent i coneixent nosaltres també tota la cultura vaquera.

Primer de tot, vam fer-nos la nostra pròpia placa de Sheriff! Així no seriem vaquers i vaqueres qualsevols… sinó mismíssimes Sheriffs!

Benvingutxs a l'Old West

Benvingutxs a l'Old West

Benvingutxs a l'Old West

Benvingutxs a l'Old West

Després de tenir tots i totes la nostra placa, ens van ensenyar a ballar una cançó d’allò més divertida. La cançó es balla amb el típic ball country i s’anomena “Cotton Eyed Joe”. Si voleu veure quant bé ho fèiem, podeu mirar-ho al nostre Flickr!

Benvingutxs a l'Old West

Benvingutxs a l'Old West

Benvingutxs a l'Old West

Tot seguit, vam tornar a l’escola i ens vam preparar per… representar el tiroteig amb boles més intens que s’ha vist mai a l’Esplai Natzaret! Sort que cap vam acabar ferit i vam guanyar tots.

Benvingutxs a l'Old West

Benvingutxs a l'Old West

I per últim, però no menys important, vam acomiadar la tarda vaquera representant el ball country après a tots els pares, mares, infants i joves! I algun que altre inclús s’hi va afegir!

Benvingutxs a l'Old West

I això és tot el que tenim per explicar-vos els esquirols i esquiroles pel que respecta a aquest segon trimestre. Si no voleu perdre-us totes les aventures de la Mollie i l’Itni, estigueu ben ben atents! Una braçada esquirola per vosaltres!

Benvingutxs a l'Old West

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.