L’excursió de Guisards!!!

Vam rebre un fax de la mà de la Mary Poppins on se’ns deia que havíem d’anar a unes coordenades concretes, així que aquest últim cap de setmana els Guisards hi vam anar. El lloc va resultar ser la casa de colònies Can Brugarola, situada a Canet de Mar.

P1000970

P1000972

P1000968

Vam sortir dissabte 18 de febrer al voltant de les 17:00 de l’estació de Sants cap a Canet, a l’arribar ens vam instal·lar i van aparèixer l’Albus Dumbledore i la Mary Poppins que es volien anar a banyar a la platja. Nosaltres pensàvem que estaven una mica tarats però els hi vam seguir el rotllo, així que vam anar a la platja. Vam provar l’aigua i estava molt freda. Llavors l’Albus va intentar fer un encanteri per escalfar-la però necessitava la nostra ajuda.

P1000980

Vam haver de fer castells humans, relleus, jugar al tot s’hi val i al joc dels petons, passar-nos una pilota amb el coll i llepar nocilla de la cara dels companys. L’encanteri no va funcionar. Cansants, vam decidir sopar per recuperar forces.

P1010008

P1010019

Aleshores va ser el torn de la Mary que ens va donar una poció “con un poco de azucar….” per tal d’utilitzar les nostres pròpies energies per escalfar el mar. Vam haver de moure’ns molt, tot jugant al contramacarroni que consistia en passar pinces d’estendre d’una banda a l’altra de la platja. Tampoc va funcionar.

P1010013

Tot i això, la Mary i l’Albus no van desistir i es van anar a banyar, nosaltres evidentment, no. Ens vam quedar a la vora del fanalet i les espelmes i vam fer la dinàmica del cabdell de fil. Una persona tenia el cabdell i li havia de passar a un company tot dient-li una cosa bona d’ell o ella i així vam anar teixint una teranyina.

P1010034

Estàvem molt cansats, ens vam estirar, vam llegir un conte d’uns gànduls, ens vam relaxar escoltant música i alguns fins i tot es van adormir. Vam tornar cap a la casa com a zombis durmientes i vam anar a fer nones.

P1010035

Al dia següent, vam esmorzar i ens vam trobar amb en Pippin, un hobbit eixerit però molt mandrós. Resulta que va ser ell qui ens havia enviat el fax amb les coordenades. Ens va dir que ens havia estat observant i com que semblàvem bona gent va decidir apropar-se i ens va dir que a PedraCastell trobaríem la seva cantimplora i un missatge que ens ajudaria a desvetllar el perquè una aura maligna ens posseeix. Vam anar d’excursió a PedraCastell, on vàrem trobar la motxilla i la cantimplora del Pippin amb el missatge que deia…

P1010046

Sin título

“Heu arribat fins aquí, i tot i estar més suats esteu més nets. Més alliberats dels mals que us envolten. Però el viatge no acaba aquí, tot i que cada cop esteu més aprop, esteu molt llunys de saber la veritat. Continueu investigant si dels mals us voleu desempallegar”… Després de descansar i observar les vistes de Canet i el mar vam tornar a la casa a dinar. Més tard, vam estar jugant per allà, fent una cabana… Fins que ens vam trobar en Pippin dormint i el vam despertar, li vam tornar la motxilla i la cantimplora i ens va dir que el missatge no era seu. Com estava molt avorrit volia que el distraguéssim tot fent una obra de teatre.

Sin título

Sin título

P1010110

Se’ns va fer l’hora i vam marxar cap al tren. Va ser una excursió genial, ens ho vam passar d’allò més bé i ens vam conèixer tots una mica més!!

P1010107

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.