La Platja des del Far

Aquest cap de setmana com ja sabeu hem marxat d’excursió a la platja.

Vam quedar a les 8:15h a l’estació de Sants i a les 8:42h ja estàvem al tren en direcció a Calella. Un cop allà vam haver de caminar uns 30 min fins el càmping El Far. En arribar a la nostra parcel·la vam muntar les tendes i ens vam distribuir.

Excursió a la platja

Al voltant de les 13:15h vam pujar al terreny per assecar-nos una mica i dinar. Un cop dinats vam estar una estona descansant, fent polseres, dibuixant etc…

Excursió a la platja

Excursió a la platja

Excursió a la platja

Ens vam instal·lar a les tendes i vam agafar la motxilla petita per posar el sopar, cantimplora, crema solar i alguna peça d’abric; tot seguit ens vam encaminar cap a la platja. Allà ens ho vam passar d’allò més bé banyant-nos i jugant amb la sorra. Vam sopar i vam fer una estona de temps lliure per seguir gaudint de la platja.

Excursió a la platja

A la nit ens vam dividir en els grups d’edats: els Esquirols els van venir a veure en Mag Fistandàntilus i els hi va convertir en veritables esquirols de l’Esplai Natzaret, el Dofins i els Guisards van estar en busca del Far i van escoltar una història ben terrorífica, per últim els més grans els Isjoves van estar fent un joc, el joc del petons, per potenciar encara més la confiança entre ells . Quan ja va ser fosc vam tornar al càmping per descansar després d’un gran dia ple d’aigua i sol.

Excursió a la platja

Al dia següent ens vam llevar a les 8:15, ens vam fer les motxilles i vàrem esmorzar. Al acabar vam desmuntar les tendes i vam anar cap a la platja.

Excursió a la platja

Vam tornar al càmping a l’hora de dinar per aprofitar que hi havia ombra i així poder estar tots junts una mica mes fresquets. Al cap d’una estona d’haver dinat vam tornar una altre vegada a la piscina per acabar de gaudir de l’aigua.

Excursió a la platja

Ens vam assecar i posar roba neta i vam agafar les motxilles per anar fins a l’estació. A les 18:21h sortia el tren cap a Barcelona i al voltant d’una hora ja hi érem a Sants, concretament a les 19:30h.

Us deixem aquí algunes fotos de l’excursió

Excursió a la platja

Excursió a la platja

Excursió a la platja

Excursió a la platja

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.