Apadrinament de l’Anzac!

Recordeu la recollida de mòbils vells que vam fer fa uns mesos? Tenim una molt bona notícia! Gràcies a aquests mòbils que vam recaptar per la campanya Mobilitza’t per la Selva, l’esplai ha guanyat un apadrinament durant un any de la ximpanzé Anzac!

A part d’haver guanyat l’apadrinament, hem aportat el nostre granet de sorra per ajudar a recuperar matèries primeres, evitar la contaminació del medi i recolzar programes educatius i de conservació a l’Àfrica.

En total vam aconseguir 47 mòbils que ens van permetre l’apadrinament de l’Anzak, una ximpanzé rescatada que viu en el Centre de Rehabilitació de l’Institut Jane Goodall del Congo. Aquesta petita bebé ximpanzé, va patir primer la pèrdua de la seva mare, culpa de la caça furtiva, i després va perdre un braç. Va ser rescatada a Tchimpounga el 2012, i des d’aquell instant, el centre de rehabilitació s’ha encarregat de cuidar-la, alimentar-la, donar-li cures veterinàries i proporcionar-li un entorn psicològicament també acollidor i segur.

Seguidament us deixem un vídeo, per si us fa il·lusió conèixer-la més a fons:

Periòdicament des del Congo anirem rebent el seu informe i diferents projectes que es fan des de l’institut Jane Goodall que desenvolupa al Congo i Senegal. Per ara només disposem del primer informe des que l’hem apadrinat, que us deixem a continuació:

Anzac

Malauradament l’Anzac no és l’única ximpanzé que necessita ajuda, tampoc l’únic animal, ni l’únic ésser viu que ho necessita. Estem molt contents que des de l’esplai hàgim pogut posar aquest granet de sorra, i ha estat gràcies a vosaltres. Així que us estem molt agraïts!

Recordeu que aquest dissabte 21 tornem a l’esplai amb moltes ganes!

Gràcies famílies, us hi esperem!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.