Els Dofins estem salvant el món

 

Fa dos dissabtes vam rebre una nota de veu que ens demanava ajuda urgentment, i com nosaltres tenim molt bon cor vam anar corrent a ajudar aquella persona.

Després d’arribar al lloc de trobada, vam trobar unes pistes que vam anar desxifrant per arribar al lloc on estava amagat.

Quan el vam trobar, és va presentar, i ens va dir que ell era un príncep i és deia Ylgum. I a més a més, ens estava demanant la nostra ajuda, per poder reunir la força suficient per fer un món feliç. I després d’estar jugant una estona amb ell, vam fen una dansa màgica per tancar tot el poder a la bola i així ell poder fer el món millor. Però resulta que després de la dansa màgica, va alliberar els elements del món, i ara aquests destruiran el món (segons ell, si el món es destrueix, crearà un de nou molt millor). ENS VA UTILITZAR!!

El dissabte següent vam trobar una pilota màgica amb una pista i decidirem anar a buscar més pilotes pel patí, per descobrir on estan els senyors elementals, i explicar-los la situació i que ens ensenyin a controlar els elements i així podrem salvar el món, de la pitjor catàstrofe.

Tal com havíem decidit el dissabte anterior, va anar a trobar l’elemental de foc. Aquesta ens explicarà que com ara és “dolenta” a la mínima que s’enfada s’encén d’ira i provoca incendis.

Després d’estar parlant amb la Foggara (l’elemental de foc), perquè no ens cremés i no aconseguíssim convèncer-la, és a dir, no ens va servir de res parlar amb ella, va raptar a un de nosaltres a canvi de no fer-nos mal als altres. Però mentre s’emportava al seu nou esclau per sacrificar-lo, se li va caure el diari, en el qual hi havia escrits els últims dies, i el que havia passat quan s’havia enfadat.

DSC_0282

DSC_0267

DSC_0252

Després d’una llarga reflexió, al final vam aconseguir fer canviar d’opinió a la Foggara, i com a recompensa, ens va regalar unes bengales amb les quals vam poder jugar i unes castanyes per menjar-nos.

DSC_0284

I fins aquí, de moment l’aventura del Dofins per salvar el món.

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.