Sopar de Mares i Pares

El ja passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el sopar de famílies. Aquí us deixem amb la crònica del sopar:

Com ja va sent costum i com no podia ser d’una altra manera, vam celebrar el sopar de famílies de l’esplai. Cap a les 7 de la tarda, un cop ja acabat l’esplai, van començar a arribar les famílies i amb elles la gana. Per acabar de fer gana i d’organitzar el menjador, vam fer uns quants jocs totxs plegats, mares, pares, monitors i infants. Vam començar amb una dansa típica de l’esplai, cal dir que amb molt ritme! Després d’això, les monitores van anar posant gomets als fronts de tothom de diferents formes i colors, i sense parlar aquells i aquelles amb el mateix gomet s’havien d’ajuntar per grups. Aprofitant aquests grups vam jugar al futbol xinès, un joc peculiar on la porteria són les cames i les cames són les mans. Per acabar de fer gana vam fer un últim joc, la sarganta i el drac, una versió del pilla-pilla.

Sopar de Pares i Mares

Un cop acabat el joc vam baixar directes al menjador, la gana ja es feia notar! Allà ens esperaven les truites, el pa amb tomàquet i l’embotit. Sí, aquest any el sopar era un concurs de truites. L’elecció va ser molt difícil pel jurat. Hi havia tres premis: un a la truita més original, un a la truita més tradicional i un a la més innovadora/exòtica. Un cop al menjador el sopar va anar rodat. Monitores i famílies vam gaudir d’un agradable àpat plegats.

Sopar de Pares i Mares
Sopar de Pares i Mares

Sopar de Pares i Mares

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.