Excursió de Dofins

Dissabte 21

Aquest cap de setmana el grup de Dofins vam anar d’excursió al Refugi Vicenç Barbé, a Montserrat.

Vam quedar a les 8:15 del dissabte 21 per agafar el metro i arribar fins a Maria Cristina, on allà agafaríem un bus que ens portaria fins al poble d’El Bruc. Quan vam arribar al poble, vam parar a esmorzar sota l’estàtua del Timbaler del Bruc.

Després d’esmorzar ens vam posar crema i vam començar l’excursió. Quan ja portàvem quasi una hora de caminada, ens va aparèixer la Bruixa Avorrida, ens va dir que com no paràvem de queixar-nos sobre el pes de les nostres motxilles, ens castigava a anar, al conte de Sant Jordi!!!

Un cop vam arribar al conte, vam continuar caminant, i prop del Coll de Guirló, ens vam trobar a en Josep, el pagès, que conreava totes les terres que podíem arribar a veure amb els nostres ulls. Ell ens va dir que anéssim ràpidament a veure la Reina Victòria, que estava fent un sorteig. Com no sabíem com arribar-hi, ens va acompanyar fins a les portes del Casell Vell de Sant Pau, just a les portes d’on vivia la Reina. De camí al Castell, en Josep ens va explicar que havia sentit històries sobre un ferotge Drac, però que ell mai l’havia arribat a veure.

Sin título

Després d’estar una bona estona esperant a la Reina, aquesta va aparèixer, ens va fer jugar a un joc, i qui perdés seria l’escollit per anar a trobar el famós Drac i ser menjat.

Sin título
Quan ja tot just anàvem a perdre un dels nostres, va aparèixer la jove princesa Lisa, dient que ella seria la voluntària d’anar fins al Drac, i sense que ningú pogués evitar-ho va marxar corrents. Llavors la Reina una mica enfadada amb nosaltres perquè la princesa havia marxat a trobar el Drac en lloc d’anar un de nosaltres, ens va dir que anéssim a trobar al llegendari cavaller Jordi per rescatar a la princesa del Drac.

Com que vam estar d’acord amb el que ens acabava de dir la Reina Victòria, vam dir-li que nosaltres ho faríem, en canvi, ens havia de deixar dinar al seu castell per recuperar forces, però que quan les haguéssim recuperat aniríem a buscar-lo.

Havent dinat, vam fer una estona de temps lliure…

Ex. Dofins 2018
Ex. Dofins 2018
Ex. Dofins 2018
Ex. Dofins 2018
Per fer baixar el dinar i al voltant de les 15:30 vam anar a buscar a en Jordi. A les 18:30 arribàvem al refugi!

Ex. Dofins 2018
Allà després de veure molta aigua (estàvem assedegats, ens havíem quedat sense aigua poc després de dinar), ens vam instal·lar i vam anar a buscar al famós Jordi. Ens el vam trobar allà estirat i quan li vam demanar ajuda, ens va dir que ell era molt famós, ens va firmar i ens vam fer una foto amb ell:

Sin título
Sin título
Tot seguit, dir-nos que ell no aniria a buscar la princesa, que no tenia res a fer, que ja havia matat a molts dracs i a sobre, estava de Lluna de Mel amb en Roberto, el seu gran amor.

Després de molta insistència, va accedir a entrenar-nos perquè nosaltres anéssim a matar el Drac, resultava que aquest Jordi, era un cregut i un gandul. El seu entrenament va consistir a jugar al joc del Ninja, a fer uns moviments de sincronització, el futbol xinès, el mata-conills, batalla de galls i una guerra de foulards. Durant el mata-conills, vam tenir una visita d’algunes cabres salvatges d’allà Montserrat.

Ex. Dofins 2018

Com estàvem molt cansats després de l’entrenament i s’estava començant a fer tard, vam anar a sopar. Seguidament, vam fer una partideta al Dixit i per acabar nit, com havíem sentit que aquella nit hi havia pluja d’estels vam sortir una estona a veure el cel i a veure si teníem la sort de veure’n algun.

Diumenge 22

Ens vam llevar a les 8:00 i després d’esmorzar i fer-nos les motxilles, vam anar a fer-nos alguna foto per passar l’estona.

Ex. Dofins 2018
Ex. Dofins 2018

Mentre ens fèiem fotos, va aparèixer en Jordi, dient-nos que ens acompanyava fins a la cova del Drac (La Roca Foradada), però només per veure com aquest ens guanyava.

Ex. Dofins 2018

Ex. Dofins 2018

Després d’una llarga caminada fins als peus de la cova del Drac amb les motxilles grans, vam deixar-les al peu d’un arbre i vam anar a buscar a aquell Drac perquè ens tornés a la princesa. Quan vam arribar a dalt no vam trobar res de res, llavors en Jordi ens va dir que mentre el Drac tornava del seu vol matiner, recuperéssim les forces que havíem perdut durant el trajecte, i un cop estiguéssim tots recuperats, cridéssim al Drac. Quan aquest va venir, ens va dir que l’única cosa que quedava de la princesa era aquell ós que en aquell mateix moment estava acabant d’escurar. I quan el Jordi ens va cridar per fer una estratègia per acabar amb aquell Drac, la princesa va aparèixer per salvar al pobre Drac. La princesa ens va explicar que el Drac era vegetarià i que ell mai no havia fet mal a ningú, i ella com estava cansada de viure com una princesa i volia viure aventures, havia planejat escapar-se a un altre lloc amb el Drac i viure feliços per sempre més.

Quan ho vam entendre, vam tornar a baixar i vam fer entrar en raó a la princesa que per fer això que tenia planejat, no calia que s’escapés de casa que si ho parlava amb la Reina potser aconseguiria el mateix i no marxaria sense dir ni ase ni bèstia. Ella va accedir a fer-ho i com era molt amable, va acompanyar-nos una estona.

Quan ens vam acomiadar d’en Jordi, la Princesa Lisa i el Drac, vam decidir parar a dinar i després acabar de fer el camí de tornada fins al poble d’El Bruc. Quan ja estàvem a punt d’arribar al poble, va tornar a aparèixer la Bruixa Avorrida, i ens va dir que si dèiem una cosa que ens havia agradat i una que no ens havia agradat d’aquest conte i la convencia, ens deixaria tornar al nostre món.

Ex. Dofins 2018

Després de tornar, vam arribar al poble i vam berenar. Després vam estar esperant al bus a la parada, i com arribava una mica tarda, totes vam decidir fer una mica el pallasso.

Ex. Dofins 2018

Ex. Dofins 2018

Cliqueu aquí per veure totes les fotos de l’excursió de Dofins!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.